Dani Lohman verruilt MSC voor Alcides

Lohman: ‘Alcides straalt vertrouwen uit’
Dani Lohman heeft een nieuwe club gevonden. De 25-jarige Zwollenaar, die twee weken geleden liet weten op zoek te zijn naar een nieuw avontuur, verruilt komende zomer hoofdklasser MSC Meppel voor eersteklasser Alcides. “Alles in en rond de club straalt vertrouwen uit”, zegt Lohman, die aan het eerste gesprek bij Alcides meteen een goed gevoel over hield.

De voorkeur van de veelzijdige middenvelder, die dit seizoen bij MSC Meppel als controlerende middenvelder speelt, ging uit naar een zaterdagclub in Zwolle of in de omgeving van Zwolle. Maar Lohman blijft komend seizoen dus actief op zondag én hij blijft tevens spelen voor een club in Meppel. “Ik heb wel contact gehad met zaterdagclubs, maar de interesse was niet oprecht. Alcides was daarentegen gelijk open en eerlijk, wilde mij graag hebben en heeft snel doorgepakt”, aldus Dani Lohman, die zijn gehele jeugd voor SV Zwolle speelde en van 2011 tot en met 2017 een belangrijk aandeel had in de opmars van Dieze West.
“Alcides doet nog volop mee in de strijd om het kampioenschap en zit ook nog in de beker. De club wil die stijgende lijn doortrekken en daar draag ik graag mijn steentje aan bij”, vertelt de 25-jarige Zwollenaar, die bij Alcides wordt herenigd met twee voormalig Dieze West-spelers. “Met Wahid Shimeri en Bjorn Rellum heb ik inderdaad al eerder samen gespeeld.”
Bron: sportiefzwolle.nl