Dikke nederlaag voor C2


Waar is de scheids……………………….? Geen referee te bekennen dus moest de nog niet geheel herstelde leider van C2 fluiten. Dat deed hij (op een paar schoonheidsfoutjes na) naar behoren. Eigenlijk te gek voor woorden dat hij moest fluiten. De eerste helft was wat aan de korte kant, maar dat werd in de tweede helft ruimschoots gecompenseerd.
 
Vanaf de aftrap bleek direct dat Elim over een heel goed voetballend team beschikte zonder echt zwakke schakels. Voetballend waren ze duidelijk beter dan C2 en ze namen dan ook meteen het heft in handen. Hun aanvoerder kon niet afgestopt worden (zij speelden 4-4-2 en wij 4-3-3) waardoor hij constant vrijstond en met prachtige passes kon strooien. Een hele goede voetballer dus. Maar ook de rest bleek zeer vaardig en bij toeren werd C2 zoek gespeeld. De doelpunten van Elim kwamen overigens wel lullig tot stand, nl. beide van Alcides spelers.Dat het met rust slechts 0-2 stond was eigenlijk aan keepster Laura te danken die er ook in de tweede helft nog heel wat uit hield.
 
In de tweede helft kwamen Justin en Devon erbij en dat zorgde in de eerste 10 minuten voor wat onrust bij hen achterin, zonder dat wij tot echte scoringskansen kwamen. Daarna namen zij het heft weer in handen en werden nu ook over rechts gevaarlijk door hun snelle rechtsbuiten. C 2 knokte nog wel (Romy, Denny, Niek, Wouter, Jorny) maar het zat er gewoon niet in. Uiteindelijk werd het een meer dan verdiende 0-6 overwinning voor Elim en staat C2 weer met beide beentjes op de grond. Elim zal samen met TWEDO en TITAN hoge ogen gaan gooien waarbij reporter Elim nu al als favoriet bombardeert.
 
Reporter.