Eddy Kuik Hoofd Jeugdopleiding bij Alcides


Voor het seizoen 2016-2017 heeft Alcides een nieuw Hoofd Jeugdopleiding (HJO) vastgelegd.
Eddy Kuik is bereid gevonden om in deze functie de voetbaltechnische lijn voor de gehele jeugd (kabouters tot en met A-junioren) te verzorgen. Eddy, in persoon en ervaring, past in de visie van de VTZ Alcides waarbij de focus ligt op talentontwikkeling van spelers en trainers.
Hierbij is de intentie naar elkaar uitgesproken om langer dan een seizoen aan elkaar verbonden te zijn om continuïteit te waarborgen in deze belangrijke functie binnen de jeugd.
Dit seizoen is hij voor het eerst in de rol van HJO in dienst gekomen bij de buren van VV Staphorst en oefent deze functie daar met veel plezier uit.
Eddy is al jaar en dag “Alcideaan” en heeft in het verleden al verschillende functies bekleed binnen onze vereniging.
Zo’n 19 jaar geleden heeft Eddy de stap naar de KNVB gezet. Hier heeft hij verscheidene functies bekleed, niet alleen als clubcoach, maar ook als docent voor de verschillende trainerscursussen. Een aantal van de huidige jeugdtrainers van Alcides heeft in het verleden Eddy als docent gehad.
Hij heeft onder andere binnen de KNVB een cursus ontwikkeld voor trainers en begeleiders, over hoe zij kunnen omgaan met jongens en meiden met opvallend gedrag.  
 
Met zijn expertise en enthousiasme, zoals vele Alcideanen die van hem kennen, verwachten wij wederom  te kunnen zorgen voor een goede invulling van deze belangrijke functie binnen de jeugdafdeling van Alcides.
 
We heten Eddy  van harte welkom (thuis) en wensen hem dan ook veel succes toe!
 
VTZ  Alcides