Even voorstellen: JO trainers 2022-2023

Met trots stellen we de trainers voor die komend seizoen de jeugdteams bij Alcides zullen gaan trainen. 
Zoals je kunt zien hebben we helaas nog niet alle teams van een trainer kunnen voorzien. Wij kunnen jouw hulp dus nog goed gebruiken!  
Mocht je interesse hebben in de rol van jeugdtrainer  of hierover vragen willen stellen dan kan dat op het e-mailadres: vtz@alcides.nl
 
Trainers onderbouw
Coördinator kabouters, mini’s, JO8 league, JO8 & JO9
Clubman Stefan Jansen zal ook het komend seizoen weer invulling gaan geven aan de  functie van OHJO voor de kabouters, mini’s, JO8 league, JO8 & JO9.   Stefan Jansen 
Trainers kabouters
Merel Heetla
Isa Strijker 
Rosalie Schilder
Voor de kabouters zijn we heel blij dat Merel Heetla, Isa Strijker en Rosalie Schilder hebben aangegeven ook volgend seizoen de trainingen voor de jongste jeugd te willen gaan verzorgen. Merel is inmiddels al meerdere jaren actief binnen onze jeugdopleiding en Isa en Rosalie gaan aan hun tweede seizoen beginnen. Wij wensen hen veel plezier en succes op de woensdagmiddag. 
Trainers JO8
We zijn verheugd dat onze hoofdtrainer (ZO1) Wilko Niemer ook volgend jaar een rol binnen onze jeugdafdeling gaat spelen. Wilko zal samen met Erwin Scholte ter Horst, nog zo’n bekend gezicht bij de club,  de spelers van de JO8-1 en JO8-2 gaan trainen. Hierbij zullen deze voormalig eerste elftalspelers worden geassisteerd door Jort Zijlstra. Jort voetbalt zelf bij de JO17-2 en kan op deze manier een mooie leerzame start maken van zijn trainerscarrière. Wilko Niemer 
Erwin Scholte ter Horst
Jort Zeilstra
Trainer JO9-1
Fabian Wever
Stefan Jansen 
Fabian stelt zichzelf even voor: 
Ik ben Fabian Wever 34 jaar, woon in Meppel en ik heb 2 zoontjes Tygo (7) en Joep (5). Ik ben al vanaf kleins af aan lid en doe veel binnen de vereniging (training geven, supportersvereniging,  bardiensten etc). Ik heb zelf ook gevoetbald, 3 jaar bij de 1e selectie van Alcides gezeten en later bij de lagere elftallen gevoetbald. Nu ben ik al jaren jeugdtrainer, de laatste paar jaar heb ik de teams van mijn zoontjes getraind zowel de mini's en later JO8-1. Komend seizoen ga ik samen met Stefan Jansen Alcides JO9-1 trainen en ik heb hier weer ontzettend veel zin in! De jeugd verder door laten ontwikkelen op voetbalgebied en vooral plezier maken met deze jongens! 
Trainers JO9-2: Vacant
                [Vacature]
Voor dit leuke team zijn we nog op zoek naar een enthousiaste trainer. 
Ben je geïnteresseerd of heb je hier vragen over meld je dan via vtz@alcides.nl
Coördinator JO10 t/m JO11
Annelies is ook al weer een aantal jaren betrokken bij Alcides. Komend seizoen zal ze net als Stefan Jansen de OHJO rol invullen bij de onderbouw, maar dan voor de JO10 en JO11Annelies Jonk 
Trainer JO10-1
Milan Klooster Komend seizoen zal de 18-jarige Milan Klooster trainer zijn van JO10-1. Milan is een bekend gezicht binnen de jeugdafdeling. Zo heeft hij de afgelopen jaren al veel ervaring opgedaan als trainer van JO11-1 en als assistent van JO13-1. Ook is hij actief als trainer bij onze eigen voetbalschool. Naast het trainerschap voetbalt Milan als middenvelder bij JO19-1 en maakt hij vorig jaar al zijn debuut in het ZO-1 elftal. 
Trainer JO10-2:  Vacant
Voor dit leuke team zijn we nog op zoek naar een enthousiaste trainer. 
Ben je geïnteresseerd of heb je hier vragen over meld je dan via vtz@alcides.nl
 

                               [Vacature]
 
Trainers JO11-1
Timo Paulissen 
Olivier Kamans 
Trainers van JO11-1 zullen aankomend seizoen zijn Timo Paulissen en Olivier Kamans zijn. Timo en Olivier zijn al 2 jaar een trainersduo en waren afgelopen seizoen actief bij JO10-1. 
Timo is 17 jaar en woonachtig in Ruinerwold. Timo voetbalt als sinds de kabouters bij Alcides en zal komend jaar speler zijn van JO19-1. Olivier is ook 17 jaar en woont in Meppel, ook Olivier speelt al heel lang bij de club en zal als hij hersteld is van zijn blessure aansluiten bij JO19-2. 
We vinden het mooi dat ook deze spelers zich actief inzetten bij de jeugdafdeling en zich zo verder ontwikkelen als trainer. Veel succes komend seizoen mannen! 
Trainers JO11-2
Komend seizoen zal JO11-2 worden getraind door Elzo Holzscherer en Floris van Dalen. Met Elzo en Floris hebben we 2 enthousiaste jonge trainers die tevens ook speler zijn van JO19-2. Elzo en Floris stellen zichzelf voor: 
Hoi, ik ben Elzo Holzscherer ben 18 jaar oud. Ik zit op school bij Landstede in Zwolle en daar doe ik de opleiding Sport & Bewegen. 
Hoi, ik ben Floris, 18 jaar en woon in Meppel.
Ik studeer middenkaderfunctionaris infra op het Deltion College in Zwolle, ik zit momenteel in het derde leerjaar van de vier.
Naast school werk ik bij Spare Rib Express en voetbal ik in de JO19-2, ook ga ik graag naar voetbalwedstrijden en festivals/concerten toe!
Elzo Holzscherer
Floris van Dalen 
 Hoofd Jeugd Opleiding (HJO) onderbouw
Pieter OosterbosKomend seizoen zal Pieter Oosterbos het stokje als HJO Onderbouw over gaan nemen van Allard Kuik, die vanwege nieuwe uitdagingen op maatschappelijk vlak zijn rol helaas niet kan voortzetten. Pieter is natuurlijk een bekend gezicht binnen de vereniging bij zowel de jeugd als de senioren. Zo had hij afgelopen jaar als de JO17-2 en Alcides Zaterdag 2 onder zijn hoede. 
Pieter is 36 jaar en woonachtig in Ruinerwold. Hij is de afgelopen 4 jaar als trainer werkzaam geweest bij Alcides en daarvoor 11 seizoenen bij LTC in Assen en 5 jaar bij Rolder Boys. 
Pieter is in het bezit van UEFA C YOUTH. 
Verder is hij werkzaam in de gehandicaptenzorg en bij Tripe sports.
Wij wensen Pieter veel succes in zijn nieuwe rol!
 

Trainers bovenbouw
ST FC Meppel/Alcides JO19
De trainers van de JO19 zullen op een later moment samen met FC Meppel bekend worden gemaakt

Alcides JO17-1
 
René heeft de afgelopen seizoenen uitstekende resultaten bij de 19-2 neergezet. Wij zijn verheugd dat René, in bezit van Uefa-C, nu dit seizoen de JO17-1 gaat trainen samen met Jermain.
Jermain speelt in ZO1 en heeft een aantal seizoenen eerder al laten zien dat hij met de JO17 mooie resultaten kan behalen. 
 
 
 
           René Mones, hoofdtrainer
   
      Jermain Baicadilla, assistent trainer
Alcides JO17-2
 
 
Boy is al een aantal seizoenen actief voor de club en pakt dit seizoen het hoofdtrainerschap op van 17-2.
Na een seizoen rust heeft Boy aangegeven weer enorm veel zin te hebben om met deze talentvolle groep aan de slag te gaan.
Veel succes!.
 
 
 
 
        Boy van der Zijde, hoofdtrainer
 
 
Alcides JO17-3
 
Voor dit leuke team zijn we nog op zoek naar een enthousiaste trainer. 
Ben je geïnteresseerd of heb je hier vragen over meld je dan via vtz@alcides.nl
 
 
 
                            [Vacature]
 
 
Alcides JO15-1
Dit jonge duo heeft de afgelopen seizoenen al laten zien dat ze het trainerschap samen goed aankunnen. Xander heeft afgelopen seizoen zijn 
Uefa-C diploma behaald en Milan is naast zijn hoofdtrainerschap bij de 10-1 ook nog assistent trainer bij 15-1. We zijn enorm blij dat deze echte Alcideanen als trainers actief zijn!
                    Xander Jager, hoofdtrainer
                Milan Klooster, assistent trainer
Alcides JO15-2
 
Voor dit leuke team zijn we nog op zoek naar een enthousiaste trainer. 
Ben je geïnteresseerd of heb je hier vragen over meld je dan via vtz@alcides.nl
 
 
                          [Vacature]
 
 
Alcides JO15-3
John en Marcel hebben afgelopen seizoen al prima samengewerkt. Ze hebben laten zien dat ze echt een team kunnen smeden!
We zijn blij dat beide mannen de 15-3 dit seizoen weer gaan trainen en coachen.
 
                     John Klinge, trainer
           Marcel Bartelds, assistent trainer
Alcides JO13-1
Rick is naast talentvolle keeper van de JO19-1  komend seizoen de hoofdtrainer van JO13-1.
Marcel de Boer wordt zijn assistent trainer. Marcel heeft de afgelopen seizoenen al meerdere teams getraind en gaat nu samen met Rick de JO13-1 trainen en coachen.
 
              Rick Loek, hoofdtrainer
         Marcel de Boer, assistent trainer
Alcides JO13-2
 
Voor dit leuke team zijn we nog op zoek naar een enthousiaste trainer. 
Ben je geïnteresseerd of heb je hier vragen over meld je dan via vtz@alcides.nl
 
 
                             [Vacature]
Alcides JO13-3
 
We hebben voor de 13-3 de twee vaders De Brie en Mulder bereidt gevonden om naast het leiderschap ook de trainingen te willen verzorgen. 
We hopen dat goed voorbeeld doet volgen en dat deze 2 mannen de eerste aanzet hebben gedaan.
                           De Brie & Mulder