F2 haalt derde overwinning op rij.

Rida krijgt een mooie kans in de 1e minuut na samenspel met Jorn en Jasmijn. 3e minuut mooie knal Rida, maar tegengehouden door de keep. Daarna direct weer 2 kansen. Alcides domineert, Steenwijk komt er niet uit.

In de 5e minuut plotse uitbraak Steenwijk na zwak verdedigen, maar Sas verkleint zijn doel en redt.

Steenwijk komt er wat meer uit. Een redelijk schot gepareerd door Sasha. De druk wordt opgevoerd door Steenwijk...

In de 11 minuut vrije doorgang voor Jorn na een verre uittrap van onze keep, echter ontbreekt de kracht en kan de keeper makkelijk redden.

De instelling laat wat te wensen over, de wedstrijd sukkelt wat door tot het rustsignaal.

2e helft begint wat aarzelend. Plots een vrije kans voor Steenwijk, vrij voor de keeper, maar speler schiet naast.

Eindelijk, in de 8e minuut na rust goed doorzetten van Jorn die zich vrij speelt voor de keeper en goed afmaakt. Nog geen 2 minuten later opnieuw Jorn die van een redelijke afstand verwoestend uuthoalt: 0-2.

In de 15e minuut na rust een ingooi voor Steenwijk. Tussen 3 spelers van alcides die niets doen, behalve naar kijken naar de tussen heb door rennende speler, wordt de bal voorgebracht en scoort Steenwijk vrij voor de keeper. Een minuut later een goede kans voor Jorn, die vrij uithaalt, maar keeper redt knap met de linker voet.

Het rammelt bij Alcides, veel kijken maar weinig actie gericht op de bal. De spanning loopt op naar het einde van de pot, vooral ook bij de meegereisde supporters langs de kant. Het spel gaat een tijd lang wat op en neer.  Steenwijk, dat een gelijkspel ruikt, gaat door. Na een goede corner kopt Steenwijk net naast. Opluchting over het missen, is langs de kant merkbaar. Met pijn en moeite wordt de overwinning alsnog binnengesleept. Het spel verdient edoch allerminst een schoonheidsprijs..