F2: Volgende keer gaan we winnen

Zaterdag 28 maart speelde Alcides f2 tegen SVN69 f1 . de tegenstander kennen we goed en we weten dat we flink ons best moeten doen, maar ons team speelde niet goed genoeg om te winnen.

we begonnen sterk en kregen meerdere kansen, bijvoorbeeld toen eva hard op de goal schoot en de keepster een mooie redding maakte.

de indraaibal uit een corner van frank zat er op een centimeter naast tegen buitenkant paal...jammer!!!!!    SVN scoorde 0-1 in de eerste helft ondanks goed keeperwerk van jens

en in de 2e helft werd het 0-2 en 0-3 wat een beetje kwam doordat we niet allemaal goed genoeg aan het verdedigen waren. Een paar kansen van ons door florian, jesper en jesse gingen er ook niet in. we moeten gewoon beter samenspelen en overspelen voor de goal en blijven doorzetten i.p.v. kijken wat een ander doet zegt mijn vader.