FC Emmen E2 - Alcides E3

De eerste competitiewedstrijd is weer begonnen, de inhaalwedstrijd tegen FC Emmen.
Onze jongens mogen vandaag hun voetbaltalent laten zien.

Om 10:40 uur groeten de kinderen elkaar netjes en begon de wedstrijd, maar snel na de eerste minuten scoorde Emmen het eerste doelpunt. Onze jongens zien nu in dat ze hard moeten werken.
Julian probeert via de zijlijn een doelpunt te scoren maar helaas het is hem niet gegeven.De jongens uit Emmen merkten dat er kansen liggen en keer op keer probeerden ze te scoren. Ze speelden de bal heel strak en snel maar gelukkig hield onze keeper ze allemaal tegen. Ondanks dat onze jongens goed probeerden te verdedigen is Emmen er weer in geslaagd en scoorde 0-2.
Het was een pittig potje waardoor Tarik ook als keeper speelde maar het mag niet baten Emmen scoorde weer 0-3 en zo eindigde de eerste helft.

De tweede helft was net begonnen en weer scoorde Emmen, onze jongens waren zo verslagen dat ze een doelpunt maakten in eigen doel. Jammer!.
Timmo probeerde nog te scoren, helaas en Ynze kreeg een vrije trap, jammer net over het doel.
Onze jongens strijden om een doelpunt te maken. Salmane speelt netjes de bal naar Tarik, die de bal weer doorspeelt naar Timmo en eindelijk Timmo maakt een prachtig doelpunt 5-1. Hier kunnen de jongens uit Emmen niet tegen en deze maakten al snel de volgende doelpunt en direct daarna weer één. 7-1.

Ondanks dat de jongens verloren hebben, hebben ze toch heel goed gespeeld. Klasse!