FC Meppel - Alcides mo13-1d

FC Meppel   Alcides mo13/1d
Na de 1-6 nederlaag op 24 september thuis tegen FC Meppel was het team vastbesloten om het deze keer in ieder geval beter te doen.
De eerste minuten waren daarentegen direct weer voor FC Meppel en onze meiden konden moeilijk onder die druk uitkomen.
Door goed verdedigend werk en een paar mooie reddingen bleef het eerste doelpunt van FC Meppel uit tot de negende minuut, met een afstandsschot werd alsnog Pien gepasseerd en stond het 1-0 voor FC Meppel.
Echter door dit tegendoelpunt werd Alcides sterker en kon voorkomen dat er nog een goal gescoord werd terwijl de druk van FC Meppel aanhield de eerste helft.
Tijdens de thee werd de eerste helft volgens mij goed geanalyseerd door de coaching staff want in de tweede helft stond er een compleet ander elftal van Alcides.
Niet zozeer omdat er gewisseld was met spelers maar wel wat betreft aanvallende instelling.
Nienke kwam met een geweldige passeerbeweging alleen voor de keeper maar die kon de bal keren en Jaydee kwam ook 2 keer alleen op de keeper af maar ook deze kansen werden door de keeper van FC Meppel gestopt.
Aan de andere kant werd nog wel 1 keer gescoord door FC Meppel waardoor de eindstand 2-0 werd.
Overigens was dit ook te danken aan een aantal geweldige reddingen van Aymee.
Kortom een veel betere wedstrijd dan de verloren thuis wedstrijd tegen FC Meppel waardoor je kan zien dat ze grote stappen vooruit maken.