FC Oldemarkt A1- Alcides A2

A2 stuurt Oldemarkt A1 met 6-0 weer terug de kleedkamer in.
Na een matige wedstrijd tegen Dwingeloo stond vandaag Oldemarkt  A1 op het programma.
Op een fantastische mat, super groen en strak gemaaid had A2 geen kind aan Oldemarkt, gelijk in de eerste minuut kreeg zowel Jens bakker als APHEEEEEE een 100 procent kans. Echter werden deze gemist omdat beiden op een onmenselijke manier gehinderd werden.....................door de wind.
Maar al vlot daarna kwamen we op 1-0 en was het verzet van de groen witte machines gebroken.
Met rust stond het MAAR 2-0, en waren we toch wat kritisch over de gemiste kansen. De tweede helft bleven we ondanks andere afspraken toch nog de nodige kansen missen. Hierdoor bleven de groen witter machines erin geloven. Door dit geloof konden de boys van Oldemarkt (de groene machines) elkaar toch goed coachen en hoorden we oerkreten als, JA,  MOOI, OEH, AAAAAH, JAJA ,PHFOE, GIET MOOI, en als klap op de vuurpijl ”MAAK ME DE KOP NIET GEK, MEJONGE” Echter bouwden we de voorsprong uit naar een redelijke 6-0 en namen we de punten mee naar Meppel.
Volgende week staat Ruinerwold A1 op het programma. We spelen dan in onze eigen ArenA om 13.00 uur. Dit zal een heel andere wedstrijd worden, waar in we meer aan de bak zullen moeten.