G-voetbal bij Alcides !!G-voetbal bij Alcides !! 


Na een aantal succesvolle G-voetbalkampen bij Alcides bleek er vraag naar een structurele vorm voor G-voetballers in teamverband op het veld i.p.v.  de zaal. Een aantal vrijwilligers binnen Alcides hebben er heel wat uren aan besteed, het bestuur van Alcides heeft akkoord gegeven  en nu kan het dan echt van start: 
een G-voetbalteam!
Alcides wil een platform bieden voor mensen met een beperking die met plezier in een veilige omgeving kunnen sporten. Elke man of vrouw, vanaf 17 jaar, met een lichte tot matige verstandelijke en/of lichamelijke beperking  (dus spelers die net niet mee kunnen komen in het reguliere voetbal) zijn welkom bij Alcides.
 
In eerste instantie wordt er op woensdagavond van 19.45 uur tot 21.00 uur getraind en zullen er regelmatig oefenwedstrijden gespeeld worden. Zodra dit kan zal het G-team instromen in de KNVB competitie. Ook toernooien staan op de agenda. 
 
Ben jij een speler die prima past in dit team of ken jij iemand die hiervoor in aanmerking komt? Meld je of hem/haar dan aan via: bestuurssecretariaat@alcides.nl