Geen doelpunten bij Alcides E4 - Vitesse’63 E1


Alcides E4 komt niet tot scoren tegen Vitesse’63 E1

De tweede competitiewedstrijd van Alcides E4 eindigde na een spannende wedstrijd in een 0-0 eindstand. Dat een duel zonder doelpunten absoluut niet saai hoeft te zijn, was overduidelijk in deze boeiende strijd. Thijn Potman, geleende keeper van F2 (bedankt nog Thijn), hield zijn doel goed schoon. De verdedigers Amin, Thomas en Mika waren zeer alert. De middenvelders Amin, Ayne en Fons verdedigden mee en zetten aanvallers Job en Bryan goed aan het werk. Helaas werden er wat kansen gemist voor het team van de trainers Roël en Eric. Enkele schoten van Fons en Bryan misten doel of werden gestopt door de keeper. Job had moeten scoren toen hij alleen op het doel afging, maar trof het uitgestoken been van de Vitesse-doelman. In de slotfase was het nog even billenknijpen. Enkele grote kansen achter elkaar van de gasten uit Koekange belandden tot twee keer toe op de lat en een goede redding van Thijn voorkwam ook een doelpunt. De correct leidende Scheidsrechter Haxe, die beloofde deze week aan zijn conditie te gaan schaven, floot uiteindelijk af bij een terechte 0-0 eindscore.
 
Alcides E4 – Vitesse’63 0-0
Scoreverloop:  geen treffers te noteren!
Scheidsrechter: Henk ‘Sporthal’ Haxe.
Toeschouwers: 49.
Bijzonderheid: Stefan Carrière nog steeds afwezig vanwege een vervelende knieblessure.
Opstelling: Thijn Potman (gastkeeper uit E2); verdediging: Amin, Thomas en Mika; middenveld; Amin, Ayne en Fons; voorhoede:  Job en Bryan.
 
De penaltyserie won Vitesse’63 nipt met 4-3. Daar gaan trainers Eric en Roël komende weken hard op trainen. Gescoord werd er in de strafschoppenstrijd door Fons, Bryan en Thomas. Job (gestopt), Amin (over), Ayne (over), Mika (over) en keeper Thijn hadden het vizier niet op scherp staan en passeerden de Vitesse-keeper niet.