Goede eerste helft, mindere tweede van C2

Eerste competitie wedstrijd, je weet nog niet echt waar je staat als team. Toch begon Alcides niet onverdienstelijk en hadden ze een duidelijk overwicht. Vooral over links via onze nieuwste aanwinst Denny, en later met Niek daarachter waren we gevaarlijk en bezorgden hun rechterverdediging de nodige kopzorgen. Uit een corner had Abdi (speelde een goede eerste helft) de bal bijna voor het inkoppen, maar helaas werd deze door een medespeler van richting verandert.
Het eerste doelpunt liet nog even op zich wachten, maar via een aanval over rechts kwam de bal voor de voeten van Denny en hij kon de bal in de hoek schieten. Een dik verdiende 1-0 voorsprong.
Niels kwam in het veld en hij dacht laat ik eens op het doel schieten. Zijn schot ging over de keeper (keepersfoutje) in het doel en het was 2-0. DZOH kwam er amper uit en daar waar nodig greep de verdediging adequaat in. Zolang  C2 combineert en probeert z.s.m. de vrije man te vinden voetballen ze op hun best. Devon en Justin kwamen er nog een paar keer langs maar helaas waren de voorzetten net iets te onnauwkeurig. Op links waren het Niek en Denny die elkaar prima vonden en hun tegenstanders duidelijk de baas waren.  Een magere 2 – 0 was de ruststand.

De tweede helft  weer wat wissels en erop gehamerd direct fanatiek te beginnen en DZOH onder druk te houden. Toch lukte dit niet zo goed als in de eerste helft en kwam DZOH er nu ook af en toe gevaarlijk uit. Laura stond echter als een huis en had alle ballen klemvast en redde nog een keer prima bij een uitbraak. Het werd bij C2 wat rommeliger en er werd minder goed de vrije man gezocht.
Als dan de derde goal maar niet wil vallen moet je ook nog uitkijken dat je er geen eentje tegen krijgt. Denny schoot nog een bal onderkant lat, maar het was niet te zien of de bal de doellijn gepasseerd had. Toch werd het nog wel 3 – 0 door een bekeken schot van Niels. Bij een scrimmage voor het doel maakte Justin voor de tweede keer hands en hij werd er terecht uitgestuurd. Uiteindelijk een dik verdiende overwinning met een goede eerste helft (waar het eigenlijk wel 4-0 had moeten staan), afgewisseld met een mindere tweede helft. Maar wel lekker de eerste drie punten in de knip!
Nu op de trainingen werken aan de verbeterpunten en wellicht gaat C2 een mooi seizoen tegemoet.