Help Alcides aan sponsoring door Univé Noord-Nederland

Univé Noord-Nederland laat leden dit najaar meestemmen over sponsordoelen

Veel verenigingen hebben moeite met het boven water houden van hun hoofd. Ze komen nét wat geld te kort voor nieuwe goaltjes voor de jeugd. Of het lukt maar niet de financiële middelen binnen te slepen om de broodnodige nieuwe aanwas te werven. Gelukkig schiet Univé Noord-Nederland deze clubs dit najaar te hulp met sponsorgelden. Wat het nog leuker maakt: verenigingen én hun leden hebben volop invloed op de verdeling van deze sponsorgelden!

Univé Noord-Nederland heeft een warm hart én sponsorgeld beschikbaar voor verenigingen in haar werkgebied. Want Univé is ook een vereniging. Met hun stem bepalen de leden van Univé Noord-Nederland wélke vereniging hoeveel sponsorgeld krijgt.

Hoe het geld wordt verdeeld? Daarvoor gelden twee spelregels. De eerste is het aantal stemmen dat een bepaalde vereniging krijgt. De tweede wordt bepaald door het aantal verzekeringen dat een Univé klant bij Univé Noord-Nederland heeft. 

Wil jij ook sponsorgeld voor Alcides helpen inzamelen? Roep iedereen die klant is van Univé op om te stemmen op Alcides via www.univevoorleden.nl !

Aarzel niet en stem!