JO11-1 in aanloop naar de "topper" tegen DESZ JO11-1

JO11-1 in aanloop naar de “topper” tegen DESZ JO11-1



MVV Alcides JO11-1 speelde afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen laagvlieger Flevo-Boys JO11-2 en werd afgestraft met een terechte 1–5 nederlaag, terwijl de uitwedstrijd in oktober werd gewonnen met 3–7.                         Deze wedstrijd verliep alleszins dramatisch en de kopjes gingen steeds meer hangen.                                                  Weg kampioensaspiraties???                                                                                                                                             Om de boel weer op scherp te krijgen speelden ze donderdagavond 13 april een oefenwedstrijd thuis tegen FC Emmen JO11-2. Tijdens deze wedstrijd herpakten de boys zich volledig en met een 9–2 overwinning trokken ze aan het langste eind tegen de jeugdige “profjes”, die met een kater het veld verlieten; verliezen waren ze namelijk niet gewend. Complimenten voor de jongens van Roël, Martin en Arthur, die zonder uitzondering streden voor elke meter.



Morgen, zaterdag 15 april om 10.00 uur spelen ze de “topper” thuis tegen koploper DESZ JO11-1 en zullen de jongens kunnen laten zien of de wedstrijd van donderdag een incident was of dat ze deze strijdlust kunnen vasthouden om de 2e plaats te verdedigen of zal het ze dan toch nog lukken om..........?



Kom ze aanmoedigen en beleef het me ze mee!.



 



Zet hem op jongens!!!,                                                                                                                                                   Opa van Nick en trouwe supporter van Alcides JO11-1.



 





Alcides JO11-1 seizoen 2016/ 2017 1e klasse 09