JO13-5 sluit competitie af als 6e.

Vandaag speelde JO13-5 al de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie. Door het uit de competitie gaan van Desz (onze laatste wedstrijd), was het vandaag al afgelopen.
Als eerste jaars JO13-team, was het erg wennen aan het grote veld. Vaak werd er goed gespeeld, maar de hele wedstrijd volhouden was nog wel lastig. Veel kansen, niet altijd even doortastend en soms ook niet altijd even gelukkig. In de verdediging nog vaak wat aarzelend, waardoor sommige goals wat makkelijk vielen. Maar al met al wel veel geleerd en veel progressie geboekt.
Mooi beeld van onze wedstrijden waren de wedstrijd van vorige week (9-0 winst op MSC) en vandaag (1-12 verlies tegen Diever Wapse). Grote verschillen. De meeste wedstrijden waren behoorlijk in evenwicht, 2x dik gewonnen, 2x dik verloren.
De derby was een goede wedstrijd. MSC JO13-5 staat vrij laag, dus een goede kans om weer eens te winnen. Het begin van de wedstrijd was voor Dani. Met een glaszuivere hattrick was het snel 3-0. Nog een goal van Arne en met 4-0 de rust in. Na de rust ging het snel. Diego scoorde 2x, beide keren op aangeven van Tijmen. Die scoorde daarna zelf ook nog 2x, dus was goed op dreef. Een handig tikje opzij van Milan stelde Joey in staat te scoren. Eindstand 9-0. Invalkeeper Sem hoefde maar een paar keer handelend op te treden. Een lekkere wedstrijd.
Vandaag om 8.45 in de vrieskou tegen de koploper, Diever Wapse JO13-1. Als je weet dat die tot nu toe alles hebben gewonnen en een doelsaldo hebben van 60-3, welk strijdplan hanteer je dan? Uiteindelijk hebben we tegen deze tegenstander 1 van onze betere wedstrijden gespeeld, zeker in de eerste helft. Bij rust "slecht" 4-0 achter, maar zelf ook kansen gehad. Na rust goed gestart met als beloning de 1-6 van Joey. Maar uiteindelijk was het niet vol te houden en liep Diever Wapse snel uit naar 1-12. Ondanks een paar prima reddingen van de invalkeeper van vandaag, Mika. Jammer dat we de doelstelling om onder de 10 te blijven niet konden halen, maar toch wel tevreden.
Nu nog proberen een paar oefenwedstrijden te spelen en dan op naar de voorjaarscompetitie!