Kadir Usta en Sander Boekholt naar AlcidesKadir Usta is een zeer talentvolle speler. Hij heeft een zeer goede techniek, passeert gemakkelijk, kan met gemak een bal op de stropdas geven en heeft een goed schot in de benen. Leest daarnaast het spel goed en zorgt altijd voor attractief voetbal.

De 21-jarige aanvaller heeft 9 jaar in de jeugd van PEC Zwolle en in Jong PEC Zwolle gespeeld en hij heeft tevens deel uitgemaakt van vertegenwoordigende jeugdelftallen van Turkije.
De speler kan goed uit de voeten als middenvelder, spits en linksbuiten.

Verder kan Alcides  melden dat het voor volgend seizoen Sander Boekholt (08-07-1995) heeft vastgelegd.

Sander is vorig seizoen vanuit de A1 van FC Emmen toegevoegd aan de 1e selectie van FC Emmen. Na een prima voorbereiding kreeg dit een vervolg in de rest van het seizoen waarbij Boekholt zeven keer in de Jupiler Leaque op het wedstrijd formulier van FC Emmen stond. Helaas heeft het voor de aanvallende middenvelder uit Borger niet tot een officieel debuut in het 1e van FC Emmen geleid.

Alcides is zeer content met deze versterkingen op het middenveld na het vertrek van Melvin Velthuis en de langdurige afwezigheid van Eric-Jan Lijzen door een kruisband blessure.