MSC E8 - Alcides E5

Zaterdag 7 maart, 10.15 uur. De voorjaarscompetitie is gestart voor E 5.

Er staat gelijk een derby op het programma voor vandaag tegen MSC E8. Helaas moeten de jongens en meisje het vandaag zonder Boaz doen.

Het spel kwam heel snel op gang en de cornerbal van Cas op Younes leverde na 3 minuten al de eerste doelpunt voor Alcides. Na vier minuten spelen volgde een mooi voorzet van Quinn die prachtig werd afgemaakt door Younes. Onze jongens hadden veel balbezit en speelden veel op de helft van de tegenstander waardoor hele mooie acties volgden. Er werd goed verdedigd door Olaf, Thomas en Quinn.  Een diepe pass van Quinn naar Younes bracht de stand op 0-3. Vanuit de rebound scoorde Pien de 0-4 voor rust.

De tweede helft begon en er ontstond en gevecht voor het doel van de tegenstander, Qunin wachtte mooi af, pakte zijn kans en bracht de stand op 0-5. Al snel daarna maakte Cas de 0-6. Met een mooi strak schot vanuit een corner brengt Tim de stand op 0-7. MSC blijft voetballen, creeert kansen en scoren nog twee keer achter elkaar. Eindstand werd 2-7.

Het publiek heeft genoten van een mooie wedstrijd met vele mooie acties en reddingen van Mika. Super gedaan toppers!!!