Olde Veste F1 - Alcides F1


Na een mooi seizoen start vorige week tegen MSC F1, moesten we vandaag aantreden tegen De Olde Veste F1 uit Steenwijk. Vorige week hebben we met keurige cijfers van MSC F1 gewonnen 7-1 vandaag zou het een mooie graat meter worden want Olde Veste staat altijd goed aangeschreven als het om de jeugd gaat.
Olde Veste heeft vorige week met goede cijfers gewonnen van onze laatste tegenstander uit de beker Wolvega  F1G. dus vandaag moest het gebeuren om al een beetje zeker te zijn van de volgende ronde.

Start wedstrijd om 9 uur iedereen was mooi op tijd aanwezig dus konden we mooi op tijd naar de Olde Veste toe.

De jongens hadden er weer zin in en begonnen dan ook fanatiek met de wedstrijd van af het begin konden we zien dat De Olde Veste al beter was dan MSC. Daardoor ging het in de eerste 10 minuten ook mooi gelijk op. De Olde Veste had wel de eerste grote kans van de wedstrijd in de 3 min maar omdat Inze goed kan keepen ging dit feestje niet door.
Na wat kleine kansjes van Alcides en goed druk blijven houden op de man dekking kwam er in de 12 min door een mooi combinatie van de jongens de bal bij Younes terecht en die schoot de bal er netjes en beheerst in 0-1.
Daardoor kregen onze jongens er nog meer zin in en leek de Olde Veste een beetje geknakt.
Door een combinatie van onze jongens die echt uit het boekje kwam en niet eens F1 waardig was maar hoger lag de 0-2 er al vlot in 14 min de trainer Gert-Jan Paulissen vond dit zo mooi dat hij daarbij zo wat zijn schouder uit de kom zwaaide. Tot aan de rust bleven de kleine kansen komen en pareerde Inze ook nog een paar goede ballen.

In de pauze heerlijk wat ranja gedronken en nog wat nieuwe instructie gekregen gingen de mannen er weer tegen aan.

Direct na rust begonnen onze mannen weer fanatiek en de Olde Veste kon niet echt meer grip krijgen op de wedstrijd daarom lag de 0-3 van Tariq er al gauw in door een beetje ongelukkige bal van de keeper. Door dat de Olde Veste meer moeite met zich zelf kreeg en onze jongens niet de mogelijkheid weg gaf om vrij te kunnen bewegen liepen de aanvallen ook een stuk beter met goede passes en overzicht. In de 30 min liep Tim goed vrij en vroeg keurig om de bal die hij dan ook kreeg van Inze en schoot de bal er netjes in 0-4.Op eens kreeg de Olde Veste een kans en schoten de 1-4 er in.

Omdat de Olde Veste met meer man de aanval op gingen zoeken en niet hun positie bleven bewaken konden onze jongens de aanvallen goed door blijven zetten en kwamen de doelpunten ook sneller achter elkaar, 34 min stond Kjelt mooi vrij en schoot de bal heel netjes in de goal 1-5. Vlak daarna de volgende  aanval en Tim die wederom weer goed gelopen had en zich zelf voor de goal had gepositioneerd speelde Kjelt uitstekend nog een keer over waar hij ook zelf had kunnen schieten geen hebzucht in dit team.!!! De 1-6 was een feit. Door dat Kjelt een uitstekende pass had gegeven kreeg hij ook nog de kans van zijn team genoten om een doelpunt te maken 1-7. een mooie en uitstekende pot voetbal HEREN van F1 want zo kunnen we jullie nu wel noemen KLASSE gespeeld!.

Twee wedstrijden gespeeld 6 punten 14 voor en 2 tegen doelpunten.