Opnieuw 3 punten voor Alcides F5 na een spannende strijd!

Met veel enthousiasme togen de jongens en meiden van F5 deze mooie nazomerzaterdag naar BEW Vledder waar om 10.15 de wedstrijd gepland stond. De coach van F5 kon gelukkig beschikken over de volledige selectie. Alcides begon een beetje mat aan de wedstrijd, het leek of de jongens en meiden niet nog helemaal uitgeslapen waren....en helaas resulteerde dit in de eerste minuten al in een doelpunt voor BEW....1-0 achter.....Alcides leek hierna wakker geschrokken en viel goed aan wat uiteindelijk een mooi doelpunt opleverde; Semir kon mooi naar voren rennen en knalde de bal in de goal van BEW. Gelijke stand 1-1. Jesse kon een aantal keer langs de zijlijn voorbij BEW rennen....maar BEW verdedigde goed...maar Alcides hield goed stand voorin waarbij de keeper van BEW een eigen doelpunt maakte. Zo kwam de stand op 1-2 voor Alcides. Na een mooie aanval schoot Semir opnieuw raak waarbij de stand 1-3 werd. Hierna werd het spel van Alcides slordig met wat fouten in de verdediging.....waarbij Alcides kort achter elkaar 2 tegendoelpunten moest incasseren. De stand werd hierbij 3-3. Met dit gelijkspel gingen beide clubs de pauze in.

Na nog enkele tips van de coach was Alcides klaar voor de 2e helft......maar helaas profiteerde BEW opnieuw van wat gaten in de verdediging van Alcides waarbij de stand 4-3 werd. Na deze tegengoal begon F5 steeds beter te spelen waarbij Jesse kort achter elkaar 2 doelpunten scoorde......dit maakte de tussenstand op 4-5......de wedstrijd was zeer spannend met veel ouders aan de kant die beide clubs aanmoedigden.....Beide clubs beschikten over spitsen die niet voor elkaar onder deden, zeker niet qua de snelheid van het rennen.....

BEW maakte in de laatste 10 minuten vrij plots weer een doelpunt twat de stand opnieuw gelijk maakte....5-5.......de spanning liep steeds verder op.....gelukkig kon Younes profiteren van een fout in de verdediging van BEW waarbij hij de 6-5 inschoot voor Alcides! De laatste paar minuten waren nog zeer spannend aangezien BEW nog 2 corners kreeg en de bal zeer gevaarlijk dicht bij keeper Dwayne van Alcides kwam.......Gelukkig bleef de stand 5-6 waarbij Alcides verdiend de 3 punten mee naar Meppel kon nemen!