Perfecte start voojaar voor E2

Alcides E2 mocht zaterdag de competitie hervatten tegen FC Oldemarkt E1. In de najaarscompetitie hadden we daar een goede eerste helft gespeeld, maar in de tweede helft was het ietsje minder waardoor we toch een dikke nederlaag incasseerden.

Maar de mannen van E2 hebben het afgelopen half jaar grote stappen gemaakt en we hebben de hele winter doorgetraind op het veld. In weer en wind stonden de mannen van Eric Van Bentum en Roël Zelhorst twee keer per week op het hoofdveld te trainen, op een lastig tijdstip, vooral voor de ouders, maar ze stonden er wel iedere week.

Zou het zich uitbetalen? We moesten weer uit spelen en waren klaar voor een mooie wedstrijd onder perfecte omstandigheden. We speelden een goede eerste helft en hadden kansen om te scoren, maar ook Oldemarkt kreeg een paar goede kansen, maar de ranja werd gedronken met de bekende brilstand.

In de tweede helft hebben we er wel eens last van dat we niet scherp beginnen, maar dat was vandaag niet het geval. We bleven goed verdedigen en werden aanvallend steeds sterker. En ja hoor halverwege de tweede helft werden we beloond voor ons goed spel. Lars knalde de 0-1 in het doel en nog geen minuut later scoorde Donny de 0-2.
Het zou ook de eindstand worden. Wat een strijdlust, grote klasse mannen.
En natuurlijk de twee mannen van E3 bedanken voor het goed meespelen, Ynze en Julian O bedankt, top man mannen, super!

Volgende week wacht DESZ E2, zij hebben hun eerste wedstijd ook gewonnen dus het belooft meteen een echte kaker te worden.

Op de foto's zitten de heren aan de warme choco, na weer een ijskoude en natte training...