Resultaten fysieke testen van start seizoenMet de jo19-1, jo17-1 en de jo15-1 zijn we het jaar gestart met fysieke testen. De spelers hebben een shuttle-run test gedaan om te kijken wat hun uithoudingsvermogen is. Deze gebruiken we als nul-meting voor de andere testen van komend jaar. We kunnen dan zien of het uithoudingsvermogen verbeterd is. Hierbij kunnen we dan kijken of de trainer juist prikkels heeft aangebracht in de training of dat de speler zich individueel ontwikkeld.

Daarnaast hebben verschillende spelers van deze teams Spartanova testen gedaan. Hiermee wordt gekeken welke onderdelen van het lijf voldoende ontwikkeld zijn en welke verbeterd kunnen worden.

Fysio de Commissaris is onderleiding van Lieke Huls hard bezig te resultaten te analyseren. Vanuit deze testen gaat Lieke Huls van Fysio de Commissaris de grote gemene deleers halen zodat Jari Mooij in de fysieke training aandacht kan schenken aan die onderdelen. Daarnaast kunnen spelers samen met hun ouders naar het inloopspreekuur gaan om de uitslagen van de Spartanova testen te bespreken met Lieke. De inloopspreekuren zijn op dinsdag en donderdag van 19.00 uur tot 19.30 uur op ons mooi sportpark.

Om ouders nog verder te informeren over deze testen willen we een algemene info avond organiseren voor de ouders van deze teams om uitleg te geven over de verschillende testen die zijn gedaan en wat de uitslagen betekenen.