Robbie Westerbeek en Alfred Dunnink samen aan het roer bij ST FC Meppel/MVV Alcides JO19-2

Naast het aantrekken van Robbie Westerbeek als trainer voor ST F.C. Meppel/MVV Alcides JO19/2 zijn wij verheugd om te melden dat wij Alfred Dunnink bereid hebben gevonden Robbie te ondersteunen als assistent trainer. In het verleden streden Robbie en Alfred tegen elkaar in de jeugd maar zijn inmiddels op een leeftijd dat ze liever samen optrekken.
Zij geloven in de samenwerking tussen beide verenigingen en willen hier dus ook graag hun steentje aan bijdragen.Eigenlijk gingen we in het verleden buiten de derby’s ook veel om met voetballers van andere verenigingen, aldus Dunnink. We zaten bij elkaar op school, zagen elkaar in de stad, speelden samen in de zaalcompetitie en voetbalden op zaterdag in de jeugd.  
De “ veldslagen “ waar Robbie het over had waren inderdaad prachtige wedstrijden. Toch is de maatschappij en de beleving van jeugd omtrent voetbal wel degelijk veranderd.
Voetbal is al lang niet meer het enige :  stappen, gamen, vrije tijd, geen verplichting, andere dingen doen, druk met school…zo maar wat kreten..
Mede om deze reden geloof ik enorm in de samenwerking met Alcides. Kijk hoe de JO19 heeft gepresteerd afgelopen seizoen en wellicht de kers op de taart promotie naar de derde divisie van JO19-1. Een mooi resultaat van de samenwerking.
Ik ben blij dat de beide verenigingen mij deze kans bieden om hieraan bij te dragen.
We gaan er een prachtig seizoen van maken : SAMEN!!
 
Wij wensen Robbie en Alfred komend seizoen veel sportieve successen toe.