Roel bedankt!

Al direct vanaf de start, toen in 2017 de samenwerking in de Alcipel meiden vorm ging krijgen, was Roel de Jong erbij als trainer van MO17-1. Met zijn kenmerkende inzet, passie, positieve coaching en visie op het voetbalspelletje, heeft Roel In de afgelopen 3 jaren als trainer van MO17-1 een hele sterke lichting voetbalsters opgeleid. Een lichting die de komende jaren zeker nog van zich gaan laten horen. 

Als geen ander maakt Roel van een groep spelers heel snel een echt team. Met een heel herkenbare speelstijl en 100% inzet vanaf de 1e minuut weten de teams van Roel het elke tegenstander altijd heel erg lastig te maken. Er werd elk seizoen bovenin meegespeeld en naast de diverse kampioenschappen die met de MO17/1 werden behaald, werd er ook uitstekend gepresteerd op de sterk bezette Eurosportring toernooien in het buitenland.  

Het komende seizoen gaat Roel aan de slag met de JO15-1 van FC Meppel, waar hij ongetwijfeld, met dezelfde passie en inzet, snel resultaten zal boeken. Wij willen namens FC Meppel en Alcides heel veel dank en waardering uitspreken voor de enthousiaste en tomeloze inzet van Roel voor het meidenvoetbal bij Alcipel de afgelopen jaren. Roel bedankt!