Ruinerwold JO13-1 - Alcides JO13-3

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Ruinerwold JO 13-1 op het programma. Het tijdstip was prima en het weer was ideaal om er een leuke pot van te maken.



Het begin van de wedstrijd was wat rommelig over en weer. Alcides probeerde te combineren maar de passing was te gehaast. Ruinerwold had fysiek meer in huis en maakte het Alcides moeilijk.



Na een mooie actie van Dikkie en Cas op rechts kwam de bal bij Kjeld voor de voeten. Helaas schoot hij de bal net over.



De wedstrijd ging over en weer en de partijen waren aan elkaar gewaagd. Toch kwam Alcides op voorsprong door een mooie combinatie tussen Dani, Dikkie, Cas en schoot Dikkie de bal beheerst binnen. 0-1



Alcides bleef goed voetballen en de verdedigers deden uitstekend hun werk. Bij een counter van Alcides kwam de bal bij Kjeld die met een mooie steekpass  Salmane alleen voor de keeper zette en het netjes afmaakte. 0-2



Ruinerwold kwam steeds slechter van de goal af doordat Alcides vroeg druk zette. Na een mooie combinatie over 3 schijven belande de bal bij Olaf die met een subtiele pass Dikkie in scoringspositie zette. Dikkie aarzelde niet en scoorde de 0-3.



Na de pauze vergat Alcides de score te vergroten. Door wat slordigheden kwam Ruinerwold terug tot 2-3. Gelukkig werd de overwinning over de streep getrokken.



Al met al een keurige overwinning met bij vlagen leuk combinatie voetbal.