SC Rouveen E2 - Alcides E5


Een wedstrijd waar het er om ging voor beide ploegen. Zouden wij deze winnen hadden we nog kans op het kampioenschap, zou Rouveen winnen verstevigden zij hun koppositie. Dat het er om ging was te merken aan de wedstrijd. Het was een spannende pot. Die uiteindelijk werd gewonnen door net iets meer kracht en vechtlust te hebben.

Vanaf de aftrap was te zien waar wij voor kwamen, een pot mooi voetbal. We kunnen als team goed samen spelen, waarbij we snel overspelen om de tegenstander te laten lopen. Dit deden we dus ook. We lieten Rouveen af en toe zien hoe je moet voetballen.
Helaaas voor ons kreeg Rouveen na een corner de bal in het doel. Volgens de keeper was de bal een flink stuk over de achterlijn geweest. Helaas voor ons had de scheids dat niet gezien.

De volgende goal van Rouveen kwam door slordig weg verdedigen. Hierdoor bleef de bal voor de goal liggen en kon Rouveen het afmaken. Helaas 2-0 achter. Gelukkig bleven we voetballen, maar Rouveen was fysiek sterker en had ook net iets meer de wilskracht om te winnen.
In de 2de helft waren wij weer veel aan de bal. Wij maakten het spel, we bouwden op van achteren zoals een echt professioneel voetbal team dat ook doet. En doordat we vechtlust lieten zien in dit spel kwamen we terug tot 2-2. We hadden zelfs kansen om op 2-3 te komen, maar die werden jammer genoeg niet benut. Uiteindelijk werd het 2-5 voor Rouveen. Maar zoals de trainer het zei, de spelers mogen met opgeheven hoofd het veld verlaten want ze hebben laten zien wat goed voetbal is en hoe je als team kan samenspelen.

Mannen en dame van E5 top gedaan!

Bekijk de mannen en dame van E5 in actie in het fotoalbum: Rouveen E2 - Alcides E5.