Sponsor NIEUWS !!Administratie- en Belastingadvieskantoor W. de Jonge, in de persoon van Patrick de Jonge, sponsort de komende 3 seizoenen ons D1 en C1 team met shirtreclame. Administratie- en Belastingadvieskantoor W. de Jonge is een echt familiebedrijf opgericht door Willem en Berta de Jonge en gevestigd in de wijk Oosterboer te Meppel. Kenmerkend voor het kantoor is het persoonlijk contact en flexibiliteit van werken.
 
Ook de nieuwe trainingspakken voor C1 zijn gesponsord door het kantoor. Samen met Installatiebedrijf Herold Pouwels / Riooltechniek Drenthe hebben ze  deze pakken geschonken aan Alcides C1 voor de komende 3 seizoenen.
Installatiebedrijf Herold Pouwels is uw vakman, of het nu een gas-, water-, riool-, elektro- of zonne-installatie betreft. Naast reparatie verzorgen we ook het ontwerp van compleet nieuwe installaties. Afgestemd op wat nodig is en wat uw wensen zijn. 
 
Naast de nieuwe tenues en trainingspakken, heeft Alcides C1 ook een sponsor voor de voetbaltassen. Voor het tweede jaar is dat Edu’Actief uit Meppel. Edu'Actief is al 25 jaar de uitgeverij voor het beroepsonderwijs. De overtuiging van Edu'Actief is dat vernieuwend onderwijs een toekomst creëert voor iedereen.
 
De trotse spelers en begeleiding van Alcides C1 willen bovenstaande sponsors hartelijk danken voor hun ruime geste!
In de persoon van Jan Bos heeft de sponsorcie  Patrick de Jonge bedankt voor de sponsoring en een mooi bos bloemen overhandigt. Helaas waren Herold Pouwels en John Boom verhinderd.