SVV maatje te groot voor C2


Alcides C2 - SVV '04 C2
We hadden al bedacht dat SVV samen met Elim en TWEDO de favoriet zou zijn voor de titel. Al vrij snel bleek dit een juiste conclusie. SVV bleek over een goed voetballende ploeg te beschikken zonder individuele uitblinkers, maar wel als een hecht collectief opereerde zonder zwakke schakels. Toch viel het met hun kansen in de eerste helft nog mee. Een uitgelezen mogelijkheid kwam er wel na een kwartier maar hun spits schoot de bal hard net naast de paal. C2 had weinig in te brengen maar hield door hard werken wel goed stand. Toch kwam de verdiende voorsprong er wel voor SVV. Randje buitenspel kon een van hen de bal van dichtbij binnen tikken. Niet veel later een uitval van Alcides en een knap schot van Justin, maar deze ging rakelings naast.
Ruststand 0-1, en de tweede helft wind in de rug, dus wie weet kon C2 voor een verrassing zorgen. Helaas al vrij snel door geklungel achterin viel  de 0-2. Toen was het ook over en uit en combineerde SVV prima naar een uiteindelijke 0-6 overwinning, waar eigenlijk niets op af te dingen viel.
Gewoonweg een heel goed voetballend team en daar kun je van verliezen. Alhoewel de uitslag helaas toch nog hoog uit viel. In ieder geval allemaal wel hard gewerkt, maar het zat er domweg niet in.
 
Reporter.