Teamindeling jeugd jongens 2017-2018Toelichting indeling jeugdteams jongens MVV Alcides
 
MVV Alcides heeft met de grootst mogelijke zorg de teamsamenstellingen voor de voorlopige (selectie) teams seizoen 2017-2018 gemaakt.  De indelingen van J019 volgen later i.v.m. de samenwerking en FC Meppel.
De leden van Voetbal Technische Zaken jeugd,  interne scouting en huidige trainers zijn samen tot de nieuwe indelingen gekomen. Enkele belangrijke onderwerpen (selectiebeleid)  in dit indelingsproces zijn:
 
Relevante informatie over de ontwikkeling van de spelers met behulp van:
  • Spelers-Online (volgsysteem)
  • Adviezen trainers
  • Interne scouting
  • HJO
De indelingen voor het komend seizoen 2017-2018 zijn met de nodige zorgvuldigheid tot stand gebracht waarbij er door de indelingscommissie soms ook moeilijke beslissingen zijn genomen. Het is helaas niet mogelijk om aan alle wensen tegemoet te komen. We hebben dit jaar mede door onze successen een enorme toestroom van nieuwe leden gehad. Er is getracht om een zo goed mogelijke indeling te maken, waarbij ieder speler zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen en met plezier bij Alcides voetbalt.  De indelingscommissie zal niet in discussie gaan over de indelingen, maar is altijd bereid een aanvullende toelichting te geven. Bij de teams waar ‘ntb’ (nog te bepalen) vermeld is, wordt de definitieve indeling in overleg met de nieuwe nog aan te stellen begeleiding vastgesteld. Ook zullen er ongetwijfeld nog mutaties volgen de komende weken. Deze worden begin volgend seizoen meegenomen en daarna kunnen definitieve aantallen ook vastgesteld worden.
 
Ontbreekt er een naam graag dit zsm doorgeven zodat we dit kunnen corrigeren. Binnenkort komen de namen met trainers op de site en uiteraard gaan we, nu de indeling bekend is, ook op zoek naar leiders/leidsters.
 
Heeft u ondanks bovengenoemde toch nog behoefte aan nadere toelichting verzoeken wij een e-mail te richten aan vtz@alcides.nl 
 
HJO  Eddy Kuik

De indeling
Onderbouw jongens O8 t/m O13
Bovenbouw jongens O15 t/m O17