Thuis in actie voor Alcides!

Voldoende bewegen is belangrijk, helemaal nu we de hele dag thuiszitten. Ook nu er bij Alcides niet getraind wordt en er geen wedstrijden zijn willen we toch iedereen aanmoedigen om voldoende te blijven bewegen. Daarom organiseren we op vrijdag 1 mei een grote Sponsorloop, maar dan bij iedereen thuis!
 
De opbrengst van deze actie gaat naar onze club. Het coronavirus en alle maatregelen hebben verstrekkende gevolgen voor sportverenigingen, ook voor onze club. Met deze actie hopen we dit op te vangen. 
 
Doen jullie mee?
Aanmelden
Via onderstaande link kunnen jullie je aanmelden voor deze actie. Iedereen die Alcides een warm hart toedraagt mag meedoen.
 
Klik hier om je aan te melden
Uitleg
De actie werkt heel eenvoudig:
  • Ga naar www.sponsorloop.nl/alcides om je aan te melden
  • Nadat je bent aangemeld ontvang je een persoonlijke actielink.
  • Stuur deze link door naar iedereen die je maar wilt: familie, vrienden, buren, collega's enz. Bijvoorbeeld via WhatsApp. 
  • Sponsors kunnen zich dan zelf aanmelden via jouw link. Betalen gaat via iDeal, wel zo gemakkelijk voor iedereen. 
  • De sponsorloop zelf is op 1 mei. Je mag zelf bepalen waar je loopt (bv. in de gang, in de woonkamer of in de tuin) en hoever je loopt (hoe vaak loop jij heen en weer? meedoen is belangrijker dan winnen.
Hopelijk kunnen we er een mooie actie van maken samen. 

Want samen winnen we meer!

Deze alternatieve sponsorloop is een initiatief van Clubplan Nederland (de organisatie achter Sponsorloop.nl), in samenwerking met Sport Drenthe.