U komt toch ook? Dinsdagavond 21 november Beltona competitieBeltona competitie (Beloften O21 MVV Alcides)

U komt toch ook? Op dinsdagavond 21 november 2017 om 20.00 uur spelen de talenten van onze vereniging alweer hun 3e wedstrijd in de Beltona competitie. Wisselend bestaat het team uit spelers van het 1e, 2e, JO19-1 (A1) en incidenteel vinden ook onze beloften uit JO17-1 (B1) aansluiting in dit team van spelers t/m 21 jaar. Dennis Meadows en Jack van der Haar begeleiden in deze competitie dit team als trainers.

Na de derby tegen FC Meppel met een 1-1 eindstand en de daaropvolgende strafschoppenserie als winnaar te hebben afgesloten (wat ons 2 punten opleverde), werd tegen Olympia’28 in de stromende regen een 2-3 winst uit de strijd gesleept en gingen onze mannen met 3 punten in de kofferbak naar Meppel.

Dit resulteert in de onderstaande voorlopige tussenstand:


Uitkomende in een poule met FC Meppel, Olympia’28 en SC Emmeloord is de strijd om de koppositie in deze poule dan ook nog volop bezig. Concreet betekent dit dat er a.s. dinsdag van Emmeloord gewonnen moet worden. En bij voorkeur met grote cijfers. Maar… zo zal de concurrentie ook denken. Echter met een 1e en 2e elftal wat een keurig voorbeeld geeft aan onze jonge talenten, zien wij deze wedstrijd op Ezinge vol vertrouwen tegemoet.

Kom ze aanmoedigen onze talenten van de toekomst!
21.11.2017 om 20.00 uur op Ezinge! U komt toch ook?