Uffelte E2G - Alcides E3

Bekerwedstrijd  Uffelte E2G- Alcides E3

Voor onze 2e bekerwedstrijd moesten we naar Uffelte. Om 10:00 uur begonnen we met de wedstrijd. Uffelte begon sterk en moesten we goed verdedigen ook al hadden we een paar mooie pogingen op het doel.  Uffelte maakte al snel een doelpunt.  Daarna  pakte we snel de draad weer op en maakte  Jesse van O  gelijk.  We hadden nu de smaak te pakken.  De slechte voorzet van Kimi (volgens de trainer Robbie)  werd een heel mooi  indraaiend doelpunt 1-2. Bij de volgende aanval geeft Milan de bal voor aan Yarrick die de het mooi afmaakt 1-3. Hierna maakt Jesse B  1-4. Helaas kon Milan een speler van Uffelte niet goed ontwijken en werd geraakt op zijn enkel en is uitgevallen met een zere enkel. Hierna begint Uffelte toch nog wat kansen te krijgen net voor rust maar gelukkig staat Frank precies goed zo dat de rust stand 1-4 blijft.

Na de rust ging het wat minder maar toch kon Yarrick 2 doelpunten achter elkaar maken. Daarna kon ik de 1-7 er intikken.  Yarrick was zeer op dreef en maakte de 1-8. Daarna ging Jesse van O  op het doel af om nog een doelpunt te  maken. Hierna kreeg Uffelte weer wat kansen en door een klein ongelukje plaatste Bilal de bal achter Jasper maar gelukkig maakte Bilal het snel weer goed en tikte de 2-10 erin. Daarna  maakte Yarrick zijn 5e doelpunt . Wie het laatste doel punt heeft gemaakt is me ontschoten. Einduitslag  2-12.

Milan beterschap met je enkel. Volgende week staat de laatste bekerwedstrijd uit de poule voor de deur tegen FC Meppel E4.

Het wedstrijd verloop is bijgehouden door Astrid en het verslag is uitgewerkt door Pien.