Uitnodiging: Het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent

Zondag 4 maart staat het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent op het programma. Van 10.00 - 12.00 uur, voorafgaand aan de wedstrijd tegen VVV-Venlo, is er volop vermaak voor kinderen t/m 12 jaar in het Eventcenter!

Informatie over het Kidsevent

Wat er te doen is
Kinderen kunnen hun voetbaldiploma behalen, zich laten schminken, FIFA spelen tegen PECMAN, springen op het springkussen, zich laten vermaken met live-entertainment, dansen met Zwolfje en Molly & Caatje in de Molecaten mini-disco, win een meet & greet met een speler of een weekendje weg bij Molecaten en nog veel meer! Op www.peczwolle.nl/kidsevent staat alle actuele informatie.

Tickets en prijzen
Tickets voor het Kidsevent en de wedstrijd tegen VVV-Venlo bestelt u via www.pecwolle.nl/tickets of in de PEC Zwolle Fanshop.

Niet-seizoenkaarthouders 
Kinderen t/m 12 jaar kunnen voor slechts € 10,- naar de wedstrijd tegen VVV-Venlo en het PEC Zwolle & Molecaten Kidsevent (i.p.v. € 17,50). Dit geldt voor de vakken: 10, 11, 21, 22, 25 t/m 30, 32A en 32B. Kinderen vanaf 13 jaar en ouders/begeleiders betalen de reguliere prijzen voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo en kunnen een gratis ticket voor het Kidsevent bestellen. 

Let op: u krijgt alleen toegang tot het Kidsevent wanneer u in het bezit bent van een toegangskaart voor het Kidsevent. Kaarten bestelt u online via www.peczwolle.nl/tickets of in de PEC Zwolle Fanshop.

Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders van PEC Zwolle kunnen een gratis kaart voor het Kidsevent bestellen. Dit geldt zowel voor kinderen t/m 12 jaar als kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen.