UPDATE: Zondag 3 januari Alcides zaterdag 1 VS Alcides zondag 1

Supporters, voetballiefhebbers en alcideanen,

Na afloop en tijdens deze fantastische wedstrijd zijn er verschillende activiteiten bij de club. Natuurlijk de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter Eric Grotens, maar ook komt het rad van fortuin weer van stal waar Jan Timmer op zijn eigen manier de leukste prijzen verloot. De opbrengst van alle activiteiten gaan ook hier weer volledig naar Stichting Leergeld. Kortom wij raden u aan, om na de wedstrijd niet direct naar huis te gaan.

Wat kunt u zoal winnen bij het rad van fortuin:
• Verschillende waardebonnen van bedrijven als Totaalbed, XXL Mobile, US Night Cafe, Lord Nelson en Murphy's Pub en Cafetaria Koedijkslanden.
• Een splinternieuw Senseo Apparaat,
• Nieuwe KVNB/UEFA Ballen,
• Een splinternieuw Nederlands Elftal jack.

Ook zal er een kleine veiling zijn waar we enkele UEFA Ballen zullen veilen. Natuurlijk is het mogelijk om deze ballen te laten signeren door de gehele Zaterdag 1 selectie of één van uw lievelingsspelers van dit team, ook mag u dan met uw helden op de foto . Want wie wil er nou niet op de foto met bijvoorbeeld Heineken Player Trophy Grootheid Willian Schiphorst (Willie Waaier) of Melvin Schrotenboer (De Moeze). Wie wil nou niet die felbegeerde handtekening van misschien wel de beste speler van de club Martijn Bijzitter fotomomentje.
Maar waar gaat dit geld nou eigenlijk naartoe? Dit gaat naar de Stichting Leergeld! Stichting Leergeld Meppel probeert te voorkomen dat kinderen die in een armoedesituatie leven in een sociaal isolement terechtkomen. Dat kan komen doordat zij vanwege onvoldoende middelen niet deel kunnen nemen aan activiteiten die voor hun vorming van groot belang zijn. Stichting Leergeld Meppel gaat voor een actieve benadering en werkt met goed opgeleide vrijwilligers die bij de mensen thuis op bezoek komen. Stichting Leergeld Meppel richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Het aantoonbaar inkomen moet beneden 120% van het bijstandsniveau liggen.


Dus komt allen!