Verslag Alcides F3 - De Weide F3


Meppel, 26 okt 2013

Het beloofde een mooie zaterdagochtend te worden....... Harry was in het "nieuw" gestoken door Barry met dank aan Sterk Werk Meppel, de zon scheen en ook de bardienst was in handen van F3. Kortom, de ingrediënten voor een spannende voetbalpot leken aanwezig. Maar helaas.......De Weide had andere plannen en een spannende pot werd het nooit. Het niet trainen in de herfstvakantie had een averechtse werking op de dromerige talenten van F3 en het vinden van het klavertje 4 werd tot hoofddoel gebombardeerd! Keeper Matthijs deed zijn stinkende best, maar de ballen vlogen hem om de oren. Ja, De Weide kwam even les geven in positiespel en maar sporadisch wisten onze talenten het doel van de tegenstander te bereiken. Ook het illustere spitsen duo Thomas en Rowan wist zich geen raad met de situatie en de scouts van Ajax droppen teleurgesteld af....mooi naar Feyenoord gaan zou ik zeggen.
Ook Harry en Barry verzonnen de ene na de andere tactische wissel, als rode schimmen bewogen zij zich lans de lijn, maar het spel van De Weide werd er niet door ontregeld.
Waren er ook hoogtepunten? ....toch wel. Die fantastisch goal van Nikay! Opgelet heren, dit is een talent in de dop. De goals van Zlatan verbleekte dit weekend bij de sliding goal van deze dame en de eer was gered.
Om het in grote getale opgekomen publiek verder nog enigszins te vermaken besloot de scheidsrechter ook nog even languit te gaan liggen op het natte gladde veld en plette daarmee het enige nog aanwezige klavertje 4,...tot groot ongenoegen van de spelers van Alcides.

Kortom, tijd om vooruit te kijken. De vakantie is weer voorbij en aankomende zaterdag gaan we er met zijn allen weer een mooie pot van maken! Tegen SJO(N)...F2!?

O ja, de eindstand was 1 - 11 en helaas, het streepje staat op de juiste plek.

De scheidsrechter.