verslag G Voetbal kamp

Van 1 t/m 5 augustus zijn er 6 spelers en 2 begeleiders van het G Voetbal team ovc21/ozc op voetbal kamp geweest bij Alcides Meppel.
Op Maandag vanaf 10:00uur was iedereen welkom om 14:00uur was er de opening met het hijsen van de Alcides vlag en de G Voetbal vlag hierna was er een 4 tegen 4 toernooi Italie won dit Toernooi.
1 Italie 9 punten
2 Spanje 6 punten
3 Duitsland 3 punten
4 Engeland 0 punten

S' avonds na het eten was er een Dweilorkest. Daarna werd er nog gedanst in de kantine.
Dinsdag was er een individuele 4x4 door middel van rolleren kwam iedere speler om de 10 minuten in een ander team bestaande uit 5 spelers.
S' middags was er Voetbalvaardigheden hier moest je ballen in rondjes schieten van 25 tot 100 punten ook was er op de lat schieten en de bal zo ver mogelijk gooien. Hoog houden en met olifanten ogen de bal proberen in het doel schieten.
Ook was er voor de begeleiding een onderdeel iedereen moest stuk voor stuk met de hand op een pion 10 rondjes draaien
dit gedaan moest er zo snel mogelijk naar de bal gerend worden om in een doel te scoren. 
S' avonds was er een spel avond met vragen beantwoorden. Koekhappen cocktails maken de hoogste toren bouwen drinkcompetitie enzovoort hierna werd er weer gedanst in de kantine en ook de spelers van het 1e elftal van Alcides sprongen mee. Woensdag hadden we een dagje uit naar Pec Zwolle hier hadden wij een rondleiding en hebben we de training gevolgd. Na de training werden er handtekeningen uitgedeeld. S' middags weer terug bij Alcides waren er water spelletjes.
S' avonds werd in de kantine de wedstrijd Ajax tegen Poak Saloniki bekeken na deze wedstrijd werd er weer gedanst in de kantine. Donderdag was de Penaltybokaal voor deelnemers en begeleiding. S' middags was de middag training passen trappen schieten en als afsluiting een grote partij stonden op het programma s' avonds was er een BBQ en was er de Bonteavond na de Bonteavond was Dj Nijs er nog om er een feest van te maken!
Vrijdag was de Finale van het Penaltybokaal en daarna werd er een wedstrijd gespeeld 
Deelnemers tegen de Begeleiders en Smiddags was de Afsluiting om 14:00uur en prijsuitreiking

Wij willen de Organisatie Bedanken
en ook Alcides Meppel Bedankt
en Tot Volgendjaar