Versterking voor de jeugdcommissie

Wil jij je inzetten voor Alcides? Je bent een kei in organiseren. Je bent communicatief sterk. En je wilt graag iets betekenen voor de club? Dan is een rol binnen de jeugdcommissie wat voor jou. 
Wat ga je doen 
Je houdt je bezig met de organisatorische kant van het voetballen. Je bent het aanspreekpunt voor nieuwe leden en ouders van deze nieuwe leden. Daarnaast heb je contact met de Hoofd Jeugd Opleiding van je sectie. Als de teamindeling bekend is, zorg je ervoor dat er leiders zijn en dat de leiders van de juiste informatie worden voorzien. Dat doe je uiteraard met de gehele jeugdcommissie. 
Hoe ziet de jeugdcommissie eruit? 
De jeugdcommissie bestaat momenteel uit vijf enthousiaste mensen.De commissie is een belangrijk onderdeel van de jeugdopleiding van Alcides. 
Het kader van de jeugdopleiding wordt gevormd door de jeugdcommissie en de jeugdtak van Voetbaltechnische Zaken (VTZ). Hierbij focust de jeugdcommissie zich op de organisatorische zaken en is het aanspreekpunt voor de leiders. VTZ is, zoals de naam al zegt, verantwoordelijk voor de voetbaltechnische aspecten en daardoor ook voor de trainers. Onderling is er veel afstemming om alle jeugdleden optimaal en op hun eigen niveau te laten ontwikkelen.
Wie zoeken wij? 
Wij kunnen versterking van meerdere personen gebruiken. We zoeken in ieder geval iemand voor de sectie kabouters / mini’s en de bovenbouw. Heb je belangstelling, mag ook voor een andere sectie zijn, dan horen we dat graag. Het is niet nodig om zelf kinderen in de betreffende leeftijdscategorie te hebben spelen. 
Interesse?
Heb je interesse of wil je meer weten, stuur dan een mail naar jeugdcommissie@alcides.nl of spreek één van de huidige jeugdcommissieleden aan.  
We horen graag van je! 
 
De jeugdcommissie:
André Bijker – voorzitter en sectie JO17 + JO19 
Cora Keizer – sectie JO17 + JO19 
Cyril van Soest – sectie JO11 t/m JO15
Hanneke Krom – sectie kabouters / mini’s en JO08 t/m JO10
Diana Boven – sectie MO (meidenteams)