Volgend seizoen: Digitaal wedstrijdformulier en spelerspas in wedstrijdzaken appVanaf komend seizoen krijgen de spelers geen plastic spelerspas meer. Deze komt in een Wedstrijdzaken app te staan die elke speler kan downloaden. Naast de spelerspassen zullen ook de wedstrijdformulieren in deze app komen te staan. De verwachting van de KNVB is dat het invullen van de wedstrijdformulieren sneller en makkelijker zal zijn.

De wedstrijdzaken app van de KNVB is nu al te downloaden via de App-stores van Apple of Android.Als je de app hebt gedownload moet je je registreren via de app. Dit doe je door je mailadres te gebruiken die bekend is bij de club en bij de KNVB. Op het moment van registreren wordt een wachtwoord gevraagd, dit is een nieuw te bedenken wachtwoord.Na het registreren krijg je een bevestigingsmail van de KNVB. Klik deze aan en je kan inloggen op de wedstrijdzaken app. Hier kan je het programma van je team zien als je speler bent of als je wedstrijdcoordinator bent of scheidsrechter de wedstrijden die je hebt ingevoerd en goed gekeurd via Sportlink bij de club of aankomende wedstrijden.

In deze app staat dan ook de spelerspas. Bij spelers zal er ook een pasfoto bij staan of komen te staan. De KNVB gaat alle pasfoto's die ze hebben digitaliseren en toevoegen aan de spelerspas.Wil je meer informatie over deze app, lees dan onderstaande artikelen van de KNVB. Zeker voor wedstrijdfunctionarissen, functionarissen van dienst, leiders, aanvoerders, teammanagers en spelers is onderstaande informatie handig om te weten.: