Voorlopige indeling Dames ST FC Meppel/Alcides

Beste Leden,
 
De afgelopen weken heeft de TC veel tijd gestoken in het samenstellen van nieuwe teams en in het aanstellen van trainers voor het komende seizoen. Met een aantal trainers hebben wij de samenwerking kunnen verlengen maar voor MO15-1 en MO17-1 zijn wij nog opzoek naar nieuwe trainers (mocht je interesse hebben laat het ons weten!). 
 
De teamindeling die je kunt vinden in deze link betreft een voorlopige indeling.
 
De uitgangspunten voor de teamindeling:
Het indelen van de teams is altijd een puzzel waarbij veel aspecten afgewogen worden. Hier wordt o.a. gekeken naar:
* Indelen op leeftijd
* De aantallen per leeftijdscategorie en voldoende spelers per team            
* Persoonlijke en sociale aspecten
* Kan/moet iemand vervroegd over of is dispensatie een betere oplossing?
 
Er is aan veel trainers gevraagd om hun advies te geven over de speelsters uit hun huidige team. Een aantal meiden zullen vervroegd de stap maken naar een hogere leeftijdsgroep en voor een aantal meiden kan er dispensatie worden aangevraagd. Met name veel van de meiden uit de MO17-1 en MO19/2 gaan vervroegd over naar een bovenliggende categorie, uiteraard in overleg met een groot deel van de meiden zelf. 
 
Afgelopen seizoen hebben teams, vanwege ziekte en blessures, vaak speelsters van elkaar moeten lenen. Als TC vinden wij dit niet wenselijk. Dit werkt namelijk overbelasting in de hand en dus weer meer blessures. Vandaar dat de teams komend seizoen iets groter zijn dan in voorgaande jaren. 
 
Vragen of opmerkingen? 
Dit zijn de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2022/2023. We zijn zorgvuldig met alle informatie te werk gegaan. Uiteraard realiseren we ons dat er ouders en/of speelsters zijn die een andere indeling hadden verwacht of gehoopt. Als u hierover vragen of opmerkingen heeft dan kunt u deze met uw onderbouwing mailen naar samenwerkingalcidesfcmeppel@gmail.com. U zult dan zo spoedig mogelijk antwoord van ons krijgen. We realiseren ons ook dat niet alle wensen direct opgelost kunnen worden, hiervoor vragen wij uw begrip. 
 
Wij wensen u allemaal een prettige zomer in alle gezondheid en we zien elkaar hopelijk snel weer op het sportpark van FC Meppel en Alcides!
 
TC Dames ST FC Meppel/Alcides