Voorlopige indeling JO onder en bovenbouw 2022 - 2023

Beste Alcideanen,
 
Het seizoen 2021 – 2022 loopt ten einde. Veel teams hebben de competitie afgerond, een aantal teams spelen de laatste wedstrijden en toernooien. De zomervakantie komt er weer aan. Dit is dan ook weer het moment om de voorlopige indelingen van de JO-teams voor het komend seizoen 2022-2023 met jullie te delen. 
 
De commissies VTZ en de jeugdcommissie en de HJO’s hebben getracht de voorlopige indeling zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen. Gedurende het seizoen is de ontwikkeling van de spelers gemonitord en dit dient als input voor de voorlopige indeling. Ook de input van de trainers heeft hierbij een belangrijke rol gespeeld. De publicatie van de voorlopige indeling kan vragen oproepen. Ouders/verzorgers en/of spelers die vragen en/of opmerkingen hebben over de voorlopige indeling kunnen contact met ons opnemen via vtz@alcides.nl. Wij zullen dan proberen deze vragen zo goed mogelijk te beantwoorden of er wordt een afspraak gemaakt. Als er onduidelijkheden of vragen zijn, maak dan ook gebruik van deze mogelijkheid. Dit kan veel ruis of onrust wegnemen. Ondanks alle zorgvuldigheid kan het voorkomen dat een speler niet op de lijst staat of een speler staat wel op de lijst, maar voetbalt komend seizoen niet meer. In zulke gevallen kun je ook een mail sturen naar vtz@alcides.nl.
 
Het is nog goed om te benadrukken dat we binnen Alcides werken met voorlopige selecties. We houden de ontwikkeling van de spelers nauwlettend in de gaten en mocht blijken dat het voor de individuele ontwikkeling van een speler beter is om bij een ander team te trainen/spelen, zullen we dat stimuleren. 
 
LINKS NAAR INDELINGEN (ONDERBOUW EN BOVENBOUW)
JO onderbouw 2022 - 2023
JO bovenbouw 2022 - 2023

De trainingen eindigen uiterlijk 18 juni. De teams die na deze datum nog meedoen aan een toernooi kunnen op veld 1 doortrainen. Na de zomervakantie beginnen we weer met het nieuwe seizoen. Uiteraard zullen wij jullie daar tijdig over informeren. 

Rest ons jullie een leuke afsluiting van het seizoen en een fijne vakantie te wensen!
 
VTZ-jeugd, HJO’s en Jeugdcommissie