VTZ - Update jeugdopleiding II

De afgelopen maanden hebben we de tijd genomen om gesprekken te voeren met al onze huidige trainers. We zitten daarmee in de afrondende fase en kunnen dus langzamerhand de balans op gaan maken richting volgend seizoen. Na het inventariseren van de spelersaantallen voor volgend seizoen, is besloten om de O14-categorie te schrappen. Met trots presenteren wij jullie dan ook deze week de stand van zaken als het gaat om de invulling van de trainers voor het seizoen 2021 – 2022. Met vandaag de leeftijdscategorie: JO15

JO15-4: Vacature

Voor het komende seizoen zijn we nog op zoek naar enthousiaste en ambitieuze jeugdtrainers voor de JO15-4! De ontwikkeling en plezier van spelers en trainers staat in onze jeugdopleiding centraal. Mocht je daar enthousiast van worden? Dan zijn we op zoek naar jou! De jeugdopleiding van Alcides leent zich ook goed als stageplaats, dus ook daarvoor ben je van harte welkom! 
Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van jeugdspelers en daarnaast de kans krijgen om jezelf als trainer verder te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op via VTZ@alcides.nl.

JO15-3: John Klinge

John is al jaren een bekend gezicht binnen onze jeugdopleiding en is vanaf de jongste leeftijdscategorieën als trainer met zijn oudste zoon meegegroeid en heeft zodoende dit seizoen samen met Willem Spraakman de JO19-3 onder zijn hoede gehad. Na toch wel wat twijfelen om ermee te stoppen, heeft John gelukkig besloten om nog een jaar door te gaan en wel als trainer van de JO15-3!
We zijn nog wel op zoek naar een enthousiaste ouder of beginnende trainer die samen met John het trainerschap van de JO15-3 op wil gaan pakken! Ben jij die persoon? En wil je bijdragen aan de ontwikkeling van jeugdspelers en daarnaast de kans krijgen om jezelf als trainer verder te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op via VTZ@alcides.nl.


JO15-2: Jorian Zelhorst en Kas Theunissen

Naast het ontwikkelen van spelers, vinden wij het bij Alcides ook belangrijk dat onze trainers zich kunnen ontwikkelen. Een mooi voorbeeld daarvan is dit trainersduo: Jorian Zelhorst en Kas Theunissen. Inmiddels al een aantal jaren actief als jeugdtrainers binnen Alcides en afgelopen seizoen hebben zij samen ook het trainerschap van de JO15-2 onder hun hoede genomen. De samenwerking is van beide kanten goed bevallen en daarom zijn we blij dat deze mannen volgend seizoen ook weer bij de JO15-2 voor de groep staan. 
 

JO15-1: Pascal de Ruiter 

De uitspraak: ‘terug van weggeweest’, is in deze context wel op z’n plaats. We zijn bijzonder verheugd te kunnen melden dat Pascal de Ruiter volgend seizoen trainer is van onze JO15-1. Ondanks dat Pascal de afgelopen seizoenen geen trainer is geweest hebben we hem wel veel gezien rondom onze velden! Daarnaast heeft hij zichzelf ontwikkeld door deel te nemen aan verschillende cursussen en Webinars. Naast het trainerschap gaat Pascal ons ook ondersteunen met videoanalyse. 
We zijn nog wel op zoek naar een ambitieuze en leergierige trainer die samen met Pascal het trainerschap van de JO15-1 op wil gaan pakken! Ben jij die persoon? En wil je bijdragen aan de ontwikkeling van jeugdspelers en daarnaast de kans krijgen om jezelf als trainer verder te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op via VTZ@alcides.nl.

Namens VTZ Jeugd Bovenbouw,
Gert-Jan Paulissen
Harry Ter Wal
Carl Furda 
* Vragen, opmerkingen of ook trainer worden? Mail dan naar:  VTZ@alcides.nl