Weer puntenverlies Alcides F5

Na een week pauze te hebben gehad(vanwege intocht Sinterklaas) stond vandaag de thuiswedstrijd tegen Uffelte op het programma. Het was een koude ochtend, maar daar hadden de jongens en meiden schijnbaar weinig last van, want binnen 5 minuten stonden we al 1-0 voor door een mooi doelpunt van Semir. Alcides F5 kon vandaag weer aantreden met het complete team, wat inhield dat er 3 wisselspelers waren. Tein stond de 1e helft op het doel. Na het eerste doelpunt van Alcides liet Uffelte het er niet bij zitten wat resulteerde in een gelijkstand 1-1 na 6 minuten te hebben gespeeld. Het eerste stuk van de wedstrijd ging redelijk gelijk op. Alcides liet bij vlagen mooi samenspel zien wat uiteindelijk resulteerde in een 2-1 voorsprong door een mooi doelpunt van Jesse. Ook Younes schoot bijna raak nadat Danae mooi langs de zijkant haar tegenspeler van Uffelte passeerde......hierna was te zien dat Alcides de druk wat liet varen waardoor Uffelte een paar keer door de verdediging heen kon breken en doelman Tein de bal in doel zag gaan.....met ook nog een eigen doelpunt door Semir van Alcides was het goed om even te pauzeren. Met een achterstand van 2-5 was het tijd voor ranja en wat pep-talk door de coaches!!

Helaas was ook in de 2e helft Alcides F5 niet zo scherp waardoor Uffelte opnieuw tot 2x toe tot scoren kwam. Danea deed in de 2e helft erg haar best en hield ook wel aan aantal ballen goed tegen. Het is te zien dat de verdediging van Alcides nog wel een paar verbeterpunten kent waarop nog getraind dient te worden.....Jesse weet uiteindelijk nog een knap doelpunt voor Alcides te scoren en ook Semir komt nog 1x tot scoren, maar dit is helaas niet voldoende om de wedstrijd te winnen.....met een eindstand van 4-7(8?) laat Alcides opnieuw punten liggen wat over de hele wedstrijd bezien niet had hoeven gebeuren.....volgende week nieuwe kans in en tegen Wolvega!