Zaterdag 1 daagt zondag 1 opnieuw uit!

 


Het is alweer bijna zover: de nieuwjaarsreceptie. Waar er voorheen een aantal mensen kwamen luisteren naar de speech van de voorzitter, is vorig jaar het roer compleet omgegooid. Een groot feest voor alle Alcideanen, en naast dit een mooi bedrag van 1800 euro voor Stichting Leergeld. De zaterdag 1 versloeg de zondag 1 na 3 helften, waar de zondag 1 na 2 helften op weg was naar de overwinning, gaven ze het nog uit handen.


Maar ook wij, de zaterdag 1, zijn de beroerdste niet. Wij willen jullie graag een nieuwe kans bieden. Een nieuwe kans op eerherstel.  Ook dit jaar willen wij en durven wij er weer een fust op te zetten. Die door alle aanwezigen mag worden op gedronken.  Ook dit jaar willen wij weer veel opbrengsten genereren en zullen wij voetballen (en feesten) voor het goede doel Stichting Happy kids Meppel. Het geld wat we inzamelen willen wij direct inruilen tegen kinderkleding en speelgoed, deze spullen gaan naar mensen die moeten leven met een minimaal inkomen en geen extraatje over hebben voor de kinderen. Deze gezinnen worden zorgvuldig uitgekozen. Het goede doel bestaat alleen uit de tomeloze inzet van de lokale vrijwilligers.  Wij horen graag of jullie de uitdaging aandurven!  


Net zoals vorig jaar zullen wij alles in goede banen leiden en proberen wij een mooi bedrag op te halen voor het goede doel. Naast dit willen wij er een onvergetelijke dag van maken met een onder meer een ‘special guest’.  Ook zal er weer een loterij en rad van fortuin zijn met nog mooiere prijzen dan vorig jaar.                


Wij zien jullie antwoord graag weer op de site verschijnen. Tot de nieuwjaarsreceptie!