Alcides E3 pakt de volle buit tegen HZVV E1

Een mooie overwinning boekten de mannen van Alcides E3 vanmorgen. Tegen HZVV E1 werd het 5-4.
We begonnen erg goed aan de wedstrijd en met name Sebas had het vandaag op de heupen.
Al na twee minuten scoorde hij bijna de 1-0, maar de HZVV keeper redde prachtig. Even later kon Sebas en heel E3 alsnog juichen. Tijmen gaf voor en Sebas ramde de 1-0 tegen de touwen van het HZVV doel.
Milan stond bij ons de eerste helft weer op doel vanmorgen en hij hield lang de nul en had werkelijk een paar fantastische reddingen, maar toch zou de 1-1 voor de rust nog gescoord worden.
Gelukkig maakte Sebas nog voor rust twee doelpunten, eentje na een mooie voorzet van Boyd, waardoor we met een 3-1 voorsprong gingen rusten.

Na de limonade (dit keer een keer niet vergeten ;) was het helaas vooral HZVV wat nog de aanval zocht. Binnen acht minuten stonden we ineens met 3-4 achter. Gelukkig gingen we daarna weer vol op de aanval spelen, Ahmed speelde de bal op Milan en die had een superpass voor Sebas die zijn vierde goal van de ochtend scoorde; 4-4.
Nu ging HZVV weer aanvallen, Jan-Willem, die de tweede helft keepte, moest nog een goede redding maken en trapte daarna de bal snel en ver uit naar Devano, die de bal doorkopte, waarna Milan met een schitterend lobje de keeper van HZVV verschalkte en Alcides E3 de voorsprong bezorgde.
Hierna werd het nog even spannend, maar onze verdediging met Stan en Julian hield gelukkig keurig stand.
Het werd een echt lekkere overwinning vanmorgen voor Alcides E3. Top gedaan heren!