Alcides lijdt kansloze nederlaag

Bij kampioenskandidaat Juliana'31 heeft Alcides een 4-1 nederlaag geleden.
Een uitslag waar vriend en vijand mee konden leven, want vooral voor rust was Juliana'31 heer en meester. Het scoorde driemaal en maakte daarmee de wedstrijd na dertig minuten feitelijk al tot een formaliteit.
Na de fraaie overwinning op Rohda Raalte, vorige week zaterdagavond, hoopte Alcides op een stuntje. Het zat er geen moment in. Een ontketend Juliana'31 vloog uit de startblokken, zette Alcides vast en gaf ze geen moment lucht.
In een verschrikkelijk hoog tempo kwam het na een kwartier op 1-0, om na een half uur met 3-0 voor te staan. De enige mogelijkheid voor Alcides was een poging van Kadir Usta, die net naast mikte.
Na rust bracht trainer Eduard Lindeboom A-junior Jari Mooij, die terug kon zien op een verdienstelijke pot. Het moet gezegd, Juliana'31 liet de teugels enigszins vieren. Het gaf Alcides de kans de schade beperkt te houden. Kadir Usta scoorde de eretreffer, waar Juliana'31 ook eenmaal trefzeker was. Doordat de weer ijzersterk keepende Bas van Wegen een aantal belangrijke reddingen wist te verrichten, bleef de eindstand beperkt tot 4-1.
[Bron:MeppelerCourant.nl]