Alcides onderuit in Raalte

Alcides is er niet in geslaagd de goede reeks van de afgelopen weken een vervolg te geven. In Raalte werd vanmiddag met 3-0 verloren van Rohda Raalte.
Op die uitslag viel weinig af te dingen. De thuisclub was beter en vooral effectiever dan de ploeg uit Meppel. Alcides kreeg al na 5 minuten een goede mogelijkheid om de score te openen, maar doelman Tepperik redde.Aan de andere kant was het in de 8e minuut wel raak toen Coen van Heun de bal uit een corner achter Alcides-doelman Barry Diteweg kopte.
Alcides was in 19e minuut dicht bij de gelijkmaker, maar opnieuw viel de treffer aan de andere kant. Ditmaal was het  Ronald Gomez die Diteweg passeerde.
Even dreigde Alcides overlopen te worden, maar de ploeg van Casper Goedkoop herpakte zich, was nog een keer dicht bij goal en haalde met een 2-0 achterstand de rust.
In de 2e helft ontsnapte Alcides bij een inzet van Edoilson Coelho op de lat.
In de jacht op de aansluitingstreffer moest Alcides ruimte weggeven, waarvan Coelho in de 72e  minuut profiteerde en, in tweede instantie, de 3-0 binnenschoot.Alcides was in de laatste minuut nog dicht bij de 3-1, maar doelman Tepperik redde.
Bron: Meppelercourant.nl