Alcides zaterdag 1 - Alcides zondag 1 is bevestigd,

Voetbalminnend Meppel,


Heel meppel staat op zijn kop en heel Alcides is in rep en roer. De mannen van de zondag selectie accepteren de uitnodiging. Fantastisch! Wij verwelkomen jullie graag als uitspelende partij op de dag van de nieuwjaarsborrel. Dit betekent dat jullie gehuld in uittenue's het wedstrijdterrein zullen moeten betreden. Ook betekend dit dat jullie verwezen worden naar de kleedkamer van uitspelende team: kleedkamer 2.


Aan ons de vraag of wij het aan durven om voor een fust bier te spelen in een zogenaamde fustwedstrijd. Natuurlijk willen we dat, wij en onze trouwe aanhang willen ook wel eens getrakteerd worden.  Onze sponsor Bij Willem heeft een tweede vat beschikbaar gesteld. Na afloop kan te verwachten feest hier eventueel verder gevierd worden.


Alles wat geregeld dient te worden, komt uit van de zaterdag 1, De zondag 1 heeft in dat geval, in tegenstelling tot op het veld, een makkelijke middag. Dit betekend dat jullie je kunnen richten op de broodnodige voorbereiding. De nieuwjaarsborrel is op zondag 3 januari. Wij treffen jullie dan,


De voorbereidingen zijn in volle gang.  Voor de nieuwste ontwikkelingen rond de wedstrijd kunt u  de alcides en de alcides zaterdag 1 pagina op facebook liken!


Met Vriendelijke Groet,


De voltallige zaterdag selectie.