C2 verliest met opgeheven hoofd



Op het zonovergoten sportpark in Veenoord moest C2 het opnemen tegen de a.s. kampioen TWEDO.
We hebben momenteel wat spelers met blessures en daarbij nog een afzegging zodat er precies 11 spelers op de mat konden verschijnen. Tot overmaat van ramp viel Laura tijdens de warming up uit met weer last van haar knie. Toch klasse dat ze het probeerde. Gelukkig hadden we Lars van D1 achter de hand en hij speelde een prima partij! Andre had een wat defensievere opstelling dan normaal gezien het feit dat TWEDO verreweg de beste ploeg van de competitie is en ze met name thuis al flinke monsterscores hadden geboekt.
Van de 11 spelers waren er ook nog een paar met wat lichte pijntjes dus het was afwachten hoe het zou gaan. Van meet af aan trok TWEDO ten aanval maar het verdedigingsblok van C2 gaf aanvankelijk geen krimp en daar waar nodig werd de bal weg” geroeid “. Aanvallend konden we niet echt een vuist maken maar Denny en co vochten wat ze waard waren en C2 had af en toe het nodige geluk dat de bal er net niet inging.
Daarom was het jammer dat de overig goede scheids Jorny onterecht 10 minuten gaf wegens vermeend natrappen. Uit die overtal situatie maakte TWEDO de 1 – 0. Op zich niet onverdiend, maar voor C 2 wat lullig.
Dat was tevens de ruststand en voor Alcides eigenlijk niet eens zo slecht. In de pauze gaf een speler aan niet meer te willen spelen. Natuurlijk te gek voor woorden, helemaal met 11 man tegen de koploper.  Hij deed de tweede helft alsnog mee maar deed er weinig aan. Zo laat je je team dus in de steek!  Met weer het nodige geluk hield C2 het nog steeds op een minimale achterstand, maar toen Niels last kreeg van zijn blessure
werden we alsnog overlopen en in de laatste 10 minuten werd het toch nog 5 – 0 voor TWEDO.
 
Complimenten heeft reporter voor Niels: doorgaan ondanks blessure, Julian: ziek en toch doorgaan en Laura: geprobeerd maar helaas. Samen met het merendeel van de spelers als team zijnde hard gewerkt en het voor TWEDO nog lang onzeker gemaakt!
 
C2 kon met opgeheven hoofd het veld af!
 
Reporter.