F5 pakt welverdiende punten tegen de koploper!!

Alcides moest vandaag aantreden tegen de koploper uit de competitie, Oldeholtpade. Dus de gedachten waren van tevoren dat het wel een lastige pot voetbal zou worden! Dani en Ruben waren er niet, maar voor de rest was het elftal compleet! Met frisse moed begonnen de jongens en meiden van F5 de wedstrijd. Ze gingen er volop voor met direct al resultaat in de 1e minuut van de wedstrijd, waarbij Jesse de bal mooi mee naar voren nam en de bal erin knalde. Wat fijn om direct al op voorsprong te staan! Niet lang hierna laten Jesse en Samir mooi samenspel voorin zien waarbij het Samir net niet lukt om de bal erin te schieten. Oldeholtpade komt er bijna niet aan te pas en maken zelfs een eigen doelpunt waardoor Alcides op 2-0 komt te staan. Alcides verdedigt goed waarbij Danae de bal ook knap weet af te pakken van haar tegenspeler. Samir weet de bal later mooi mee te nemen naar voren waarbij hij de bal keihard inschiet, 3-0 Alcides.

Hierna komt Oldeholtpade wat meer in de wedstrijd en komen ze voor het eerst in de wedstrijd wat meer richting het doel van Alcides waar Tein deze 1e helft keeper is. Tein keept goed, maar weet net niet te voorkomen dat de bal in eigen doel valt....3-1 tussenstand. Wouter, Dwayne, Floren en Danae verdedigen goed waarbij Danae zelfs even geblesseerd ,lijkt; gelukkig valt het mee en kan ze al snel weer meespelen. Thomas en Younes rennen goed mee naar voren en spelen de bal goed af naar Semir die de bal weer mooi inschiet. Alcides gaat met 4-1 voor de pauze in.

Na de pauze gaat Alcides opnieuw goed van start waarbij Semir en Jesse voorin weer tot mooi samenspel komen en Jesse bijna de 5-1 maakt...kort hierna komt Alcides opnieuw tot een mooie aanval waarbij Younes de 5-1 scoort! Alcides laat bij tijd goed samenspel zien, zowel voorin bij de spitsen als in de verdediging waarbij later opnieuw Younes kan scoren; 6-1! Hierna weet Oldeholtpade de bal af te pakken en wordt het dreigend voor het doel van Alcides waar Dwayne de 2e helft als keeper opgesteld staat. Gelukkig kan later Alcides weer profiteren en kan Samir langs de zijkant langs Oldeholtpade waarna hij het 7e doelpunt voor Alcides kan scoren. Helaas kan Dwayne wat later niet voorkomen dat Alcides per ongeluk een eigen doelpunt maakt......wat de tussenstand op 7-2 maakt.

De laatste minuten van de wedstrijd eindigen spannend, Alcides komt opnieuw dicht voor het doel van Oldeholtpade, maar weet de bal er net niet in te schieten. Maar met 7-2 winnen van de koploper is een hele goede prestatie! De toppers van F5 kunnen trots op deze wedstrijd terugkijken!