Prachtige zege Alcides E6 tegen Ruinen E2

Alcides E6 zet mistige start om in winst

Zaterdag 20 september moesten we weer vroeg uit de veren. Dit keer helaas geen zonnetje maar mist en dauw. De tegenpartij van vandaag is Ruinen in het blauw witte shirt.

Na een fotosessie en een warming-up gingen we met frisse moed van start. We moesten het zonder Yannick en Rowan doen en keken helaas al na 4 minuten tegen een 0-1 achterstand aan. Met de versterking van Marvin vanuit E7 moet dat vast goedkomen!

Keeper Mathijs moest vol aan de bak en werd bekogelt met ballen. Na een 0 – 2 , 0 -3, lukte het Daan  om het tij te keren door een mooi doelpunt te maken dankzij de voorzet van Niek. De tegenpartij die zo gestructureerd begon werd nu toch wel wat slordiger. Hier maakten wij dan ook dankbaar gebruik van met een treffer van Daan en zijn we met 2-3 de rust ingegaan.

Na de toverwoorden van coach Barry, “we moeten meer overspelen”, trekt het elftal in een spannende 2de helft met veel kansen de winst naar zich toe.

Goed op positie. Thomas vloog over het veld en wist de tegenstander meerdere malen te omzeilen door goed over te spelen waardoor E6 ineens een gevaarlijke tegenstander werd. Thijmen hield de boel achterin goed in de gaten. Door de voorzet van Kay maakte onze topscoorder Daan 3 -3. Marvin, onze steun en toeverlaat liep goed vrij en schoot E6 naar een 4 – 3 voorsprong. Invallen en nog scoren ook! De 5 – 3 was van Milan, hard en niet te stoppen door de keeper van Ruinen. Ruinen wist nog 1 puntje te scoren, dat de teller op 5-4 zette. Alcides zette nog een tandje bij en trok de winst met een laatste doelpunt van Daan naar zich toe met 6-4 .