Spannend duel eindigt in gelijkspel voor Alcides E8

Voor Alcides E8 stond de wedstrijd tegen Oldeholtpade op het programma. Op de ranglijst staan deze twee ploegen vlak bij elkaar, wat in de wedstrijd ook duidelijk zichtbaar was. Het werd een spannende wedstrijd.

De coaching van deze wedstrijd was in handen van de moeders van Luc en Mees, omdat André tijdens wedstrijd scheidsrechter was. Het is niet helemaal duidelijk of het door het enthousiasme van de dames kwam, maar de spelers van E8 waren erg fanatiek bezig.

De eerste helft ging het spel in een hoog tempo op en neer waarbij de beide verdedigingen erg goed waren. Er werden weinig kansen weggegeven. Voor E8 was Diego dichtbij een doelpunt door na een lange rush op de paal te schieten. Ook door Oldeholtpade werd een keer de paal geraakt. Uiteindelijk werd de rust met een 0-0 tussenstand bereikt.

In de tweede helft waren er meer doelpunten te zien. Al vrij snel na de aftrap was het Oldeholtpade dat op voorsprong kwam na een goede aanval. Zowel de verdeding van E8 als Mees kon hier niets aan doen. Een paar minuten later was het door een prima actie van Zakaria alweer 1-1. Niet veel later scoorde Wout de 2-1. Oldeholtpade liet het hier niet bij zitten en ging snel weer op zoek naar de gelijkmaker. Uiteindelijk werd deze ook gemaakt waardoor het 2-2 stond. Door het hoge tempo werden de spelers een beetje moe en ontstond er meer ruimte op het veld. E8 maakte hier goed gebruik van en al snel stond de 4-2 tussenstand op het scorebord. Zakaria maakte weer een doelpunt en Diego scoorde na een mooie aanval via Wout, Zakaria en Bart. Vlak voor tijd scoorde Oldeholtpade door een goed afstandsschot de 4-3, waardoor zij nog fanatiek op jacht gingen naar de gelijkmaker. Uiteindelijk viel deze ook nog, doordat een corner via het been van Bart in het doel verdween.

De spelers van E8 waren erg teleurgesteld, maar hebben toch één van de beste wedstrijden van het seizoen gespeeld. Uitiendelijk kunnen ze trots terugkijken op deze wedstijd.